Άγιος Βαλεντίνος: Φέτος θα γιορτάσουμε πίνοντας την πιο λαχταριστή σοκολάτα!

Άγιος Βαλεντίνος: Φέτος θα γιορτάσουμε πίνοντας την πιο λαχταριστή σοκολάτα!

Ο Άγιος Βαλεντίνος έφτασε και ήρθε η ώρα για λουλούδια, αρκουδάκια και σοκολατάκια… Είναι τα παραδοσιακά δώρα που προτιμούν οι ερωτευμένοι για να γιορτάσουν με το ταίρι τους την «πιο ερωτική μέρα του χρόνου». Φέτος όμως τα Starbucks βάζουν τέλος στα «παραδοσιακά» σοκολατάκια του Αγίου Βαλεντίνου και σου προτείνουν να τα αντικαταστήσεις με κάτι πραγματικά πρωτότυπο, γευστικό και γεμάτο… γλύκα! Η Berry Chocolate, η πιο λαχταριστή σοκολάτα που έχεις πιει ποτέ, είναι εδώ και θα γίνει το trend της φετινής γιορτής!

Πάρε τον αγαπημένο σου και μη διστάσεις στιγμή: Φέτος η έξοδος του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινάει από τα Starbucks με την πιο πρωτότυπη γλυκιά γεύση που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Κρύα ή ζεστή, η πλούσια σοκολάτα των Starbucks συνδυάζεται με βατόμουρο και φτιάχνουν μαζί το πιο δυνατό «ζευγάρι» της γιορτής: Η κλασσική αγαπημένη Signature σοκολάτα Starbucks, εμπλουτίζεται με σιρόπι βατόμουρο και αποκτά μια ακόμα πιο γλυκιά και ταυτόχρονα ανατρεπτική γεύση. Το βελούδινο αφρόγαλα αποκτά κι αυτό γεύση βατόμουρο κι ένα υπέροχο ροζ χρώμα – ακριβώς μέσα στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου!

starbucks valentine 2

Κι αν ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος δεν σε βρίσκει ερωτευμένη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προσφέρεις στον εαυτό σου αυτή την απόλαυση. Οι κολλητές είναι πάντα η καλύτερη παρέα για να δοκιμάσεις νέες γεύσεις και να αποκτήσεις εμπειρίες – γιατί η νέα Berry Chocolate είναι μια πραγματική εμπειρία! Κι επειδή μία, δεν είναι ποτέ αρκετή, τα Starbucks σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις το πιο ρομαντικό τους ρόφημα για μια ολόκληρη εβδομάδα, από τις 8 έως τις 16 Ιανουαρίου. Ειδικά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πάρεις με την Berry Chocolate σου ακόμα μία, δωρεάν, για να την μοιραστείς με το ταίρι σου και να ζήσετε μαζί την απόλυτη σοκολατένια εμπειρία.

stabucks valentine 3

Δεν θα ξεχάσεις να τραβήξεις και να ανεβάσεις στα social media την πιο πρωτότυπη κι ευφάνταστη φωτογραφία σου με την κρύα ή ζεστή Berry Chocolate που διάλεξες, χρησιμοποιώντας το hashtag #BerryChocolate και το mention @starbucksgr για να γεμίσει και το Internet με τη σοκολάτα που θα σου κλέψει την καρδιά.

Φέτος είναι η στιγμή να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την Berry Chocolate!