Οι μαργαρίτες ξανάρχονται

Οι μαργαρίτες ξανάρχονται

Καλοκαιρινή απόδραση στα TGI Friday's  με δροσερές Fresh Fruity Margaritas.

Το καλοκαίρι ξεκινά στα TGI Friday's με Jose Cuervo Fresh Fruity Margaritas - τα απόλυτα summer cocktails! Τα TGI Friday's και η Jose Cuervo μας βάζουν σε party mood και μας σερβίρουν τις πιο απολαυστικές Fresh Fruity Margaritas με φρέσκα δροσερά φρούτα και άρωμα καλοκαιριού.

Τα τρία νέα stylish cocktails βρίσκονται στη κορυφή του summer wish list μας και μας ξεδιψούν με τις πιο υπέροχες breezy γεύσεις.

Η γλυκιά Watermelon Margarita με παγωμένο φρέσκο καρπούζι και απολαυστική Jose Cuervo Especial σε ταξιδεύει σε beach party και ξέφρενους latin ρυθμούς με την πιο δροσερή καλοκαιρινή γεύση!

Ανάλαφρη και λαχταριστή με βελούδινη γρανιτένια υφή, η Mango Margarita με φρέσκο τροπικό mango, και Jose Cuervo Especial είναι το ιδανικό after office cocktail που σου φτιάχνει το κέφι και σε κάνει να ξεφεύγεις με την αυθεντική μεξικάνικη γεύση της.

Όμως τα TGI Friday's κρατούν το καλύτερο για το τέλος, εξωτική Strawberry Mango Passion Margarita με φρέσκιες φράουλες και φρέσκο mango και γλυκόξινο χυμό passion fruit να ενώνονται με Jose Cuervo Especial και τριμμένο πάγο. Ένα δημιουργικό fusion από Caribbean και Mexican γευστικές νότες!

Δοκιμάστε στα TGI Friday's τις μοναδικές signature Margaritas φρουτένιες γεύσεις και αφεθείτε στη μαγεία της μεξικάνικης κουλτούρας.