Ταξίδι στο χρόνο από την πρώτη κουταλιά….

Ταξίδι στο χρόνο από την πρώτη κουταλιά….

To νέο pop up κατάστημα στην παραλία της Βάρκιζας.

Μία ιστορία χρόνων για την οικογένεια Κωνσταντινίδη, που ξεκινά από τα βάθη της Μικράς Ασίας από τον ιδρυτή Λάζαρο Κωνσταντινίδη, και φτάνει σήμερα στον εγγονό και συνονόματο να κρατά την παράδοση της οικογένειας προσαρμοσμένη στις νέες τάσεις της εποχής.

oikogneneia

Κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, κρατώντας όμως πάντα αναλλοίωτες τις διαχρονικές γεύσεις και συνταγές των γλυκών, ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης, ανοίγει ένα νέο pop up κατάστημα στην παραλία της Βάρκιζας μέσα στο χώρο του v café, στο Varkiza Resort.

Δίνοντας το δικό του στίγμα, σεβόμενος όμως πάντα τις αξίες της οικογένειας, τα γλυκά του καταφέρνουν να ξυπνήσουν και τις πέντε αισθήσεις. Με το ανοιχτό εργαστήριο μπορείς να βλέπεις το γλυκό που ετοιμάζεται αποκλειστικά για σένα, να μυρίζεις τα αγνά υλικά του, να ακούς τους ήχους παρασκευής του…μέχρι να το αγγίξεις και να απογειώσεις τον ουρανίσκο σου.

Προσφέροντας σου την δυνατότητα, να σου το σερβίρουν με χαμόγελο και να το απολαύσεις με θέα την θάλασσα ή να το πάρεις μαζί σου αν βιάζεσαι, ακόμη όμως και να στο φέρουν στο χώρο που εσύ επιθυμείς αν δεν προλαβαίνεις.

siropiasta

Σκοπός είναι να είναι δίπλα σου με κάθε τρόπο είτε στην καθημερινότητα σου για ένα ευχάριστο διάλλειμα για γλυκό, είτε στις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές της ζωής σου καθώς αναλαμβάνουν την διοργάνωση οποιοδήποτε εκδηλώσεων. Από εταιρικά events, γάμους, βαφτίσεις μέχρι και παιδικά πάρτυ με πολύχρωμες και πρωτότυπες τούρτες από ζαχαρόπαστα. Μάλιστα, αν επιθυμείς να δώσεις στην εκδήλωση σου μία ξεχωριστή αισθητική μην ξεχάσεις να τους ζητήσεις το παραδοσιακό παγωτοποδήλατο, για το οποίο μπορείς να επιλέξεις μέσα από τις 24 διαφορετικές γεύσεις.

pagvwto

Αν και το παγωτό αυτή την εποχή έχει την τιμητική του και στο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδη δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης καταφέρνει να ικανοποιήσει κάθε γούστο, τόσο τους λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων όσο και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Με σήμα κατατεθέν να είναι το μιλφέιγ, αλλά και πολλές ακόμη συνταγές όπως σοκολατόπιτα, προφιτερόλ, εκμέκ.

ekmek

Συνταγές που έχουν αφήσει ιστορία και κατάφεραν να αντέξουν στο χρόνο και να φτάσουν στην 4η γενιά.

Και αν αναρωτιέσαι ακόμη για το μυστικό της επιτυχίας, αυτό κρύβεται στα αγνά υλικά και στις εξαιρετικές πρώτες ύλες τα οποία σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη του Λάζαρου έχουν ως αποτέλεσμα την επιτυχία.

Αν γυρίζεις κάπου στα νότια, μία γλυκιά στάση, θα σε ανταμείψει!.

Διευ/νση: Ακτή Βάρκιζας, Varkiza Resort, μέσα στο χώρο του V Café.

https://m.facebook.com/lKonstantinidisPastryShop/

https://www.instagram.com/l.konstantinidispastry/?hl=el