Share Your Golden Hour: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού!

Share Your Golden Hour: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού!

Μπορεί ο φετινός Ιούνιος να ήταν διαφορετικός όμως, εσείς σπεύσατε να τον απολαύσετε!

Αφήσατε πίσω τις υποχρεώσεις και με έναν δροσιστικό μηλίτη Strongbow στα χέρια, φροντίσατε να απαθανατίσετε όλες εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, τα after work απογεύματα της απόλαυσης και της χαλάρωσης, τις μοναδικές Golden Hours του καλοκαιριού!

Οι φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο Instagram τις τελευταίες ημέρες με το hashtag #ShareyourGoldenhour ήταν πολλές και… χρυσαφένιες!

Ωστόσο, μία ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Queen.gr μαζί με τον μηλίτη Strongbow. Ο λόγος για την Κυριακή Κιλικίδου/ @kuriakhak, η οποία κέρδισε ένα iPad Apple iPad 7Gen και ένα κιβώτιο Strongbow!

Και μπορεί ο διαγωνισμός να έλαβε τέλος όμως, εμείς θα συνεχίζουμε να αναζητούμε και να βρίσκουμε τις ιδανικές αφορμές για να απολαμβάνουμε τις Golden Hours του καλοκαιριού με έναν δροσιστικό μηλίτη, να χαλαρώνουμε μόνες ή συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να χαλαρώνουμε βλέποντας τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και να δημιουργούμε νέες, χρυσαφένιες αναμνήσεις.

Συνέχισε και εσύ, λοιπόν, να απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές Golden Hours και να απαθανατίζεις τις χρυσαφένιες ώρες του καλοκαιριού, τις ώρες που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα!

#ShareyourGoldenHour και θα βγαίνεις κάθε ημέρα κερδισμένη!

Οι υπόλοιπες νικήτριες είναι οι:

Άννα Ραμολλι

Σαμιρα Ναζιροβα