Natu: Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Natu: Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Ο αρχοντικός κήπος του Natu, ένα τοπόσημο στην πόλη, μια ευκαιρία για επαφή με το φυσικό στοιχείο, άνοιξε τις πόρτες του με μια κουζίνα δημιουργική, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη NATURA που σημαίνει φύση, δημιουργήθηκε το εστιατόριο Natu στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, πάντα με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Με πρώτης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, απολαμβάνετε ένα εξαιρετικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Αφροδίτης Μπονάτσου (Stones and Walls) που παραπέμπει στη φύση, το νέο εστιατόριο Natu, σε χρώματα γήινα, συνδέει το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.

Με σεβασμό στο κτίριο και τη φιλοσοφία του μουσείου, δημιουργήθηκε μια διαβάθμιση από ζώνες, που ενώνουν αλλά και διαχωρίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο του Natu, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν καμβά για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο. Ο άνετος χώρος του εστιατορίου αποτελεί τη δυναμική συνέχεια της εμπειρίας του μουσείου για τον επισκέπτη, όπου η παρουσία των αντικειμένων - έργων τέχνης της έκθεσης eARTh nature συμπληρώνει αρμονικά το τοπίο. Η έκθεση, που επιμελείται η Πέγκυ Λούτου, δίνει την ευκαιρία να απολαύσει ο παρατηρητής "τα αποτυπώματα" της τέχνης που καταγράφουν την υλική και άυλη πολιτιστική κληρονομιά του ανθρώπου πάνω στη Γη.

Σε ένα από τα πιο δροσερά και καταπράσινα σημεία των βορείων Προαστίων θα ζήσετε μια all day γαστριμαργική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του εστιατορίου, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό κόσμο, η Πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή, κα Φαλή Βογιατζάκη, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την άψογη συνεργασία που έχουμε με το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και μία δεκαετία. Η κατανόηση, η αλληλοϋποστήριξη και η φιλία που αναπτύχθηκαν αποτέλεσαν τη βάση, πάνω στην οποία άνθισε το NATU».

Natu Restaurant Social Media

https://www.facebook.com/naturestaurantkifisia/

https://www.instagram.com/naturestaurant/?hl=el

Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ