Καλοκαίρι χωρίς παγωτό και mojito γίνεται; Δε γίνεται!

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό και mojito γίνεται; Δε γίνεται!

Ειδικά τώρα που -κυριολεκτικά- πάγωσαν οι τύψεις μου για το αλκοόλ και τη σιλουέτα μου δεν μπορώ να ξεκολλήσω από την αγαπημένη μου καλοκαιρινή συνήθεια.

Σκέψου κοκκινοβαμμένο ηλιοβασίλεμα, με θέα το Αιγαίο, το Ιόνιο και τα λοιπά καταγάλανα πελάγη που αγκαλιάζουν την Ελλάδα. Σκέψου και πρωινό ή μεσημεράκι, με τις ακτίνες του ήλιου να σε χαϊδεύουν απαλά και τη ζέστη να δημιουργεί αυτή τη γλυκιά ραθυμία που κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα, πιο όμορφα, πιο απλά. Σκέψου ξημέρωμα με τον ήλιο να ξετρυπώνει από τη θάλασσα ή πίσω από ένα βουνό και το δροσερό μελτέμι να επιτίθεται γλυκά στο πρόσωπό σου.

Τι λείπει από την εικόνα; Μα ένα παγωμένο mojito, φυσικά! Την ώρα που ονειρεύομαι να κρατήσω στο χέρι μου το πιο δροσιστικό καλοκαιρινό κοκτέιλ και η γεύση του να πλημμυρίσει το στόμα μου και να με ταξιδέψει σε ένα εκρηκτικό πάρτυ γεύσεων, το λαμπάκι μιας περίφημης ιδέας ανάβει στο κεφάλι μου! Τώρα που το αγαπημένο μου κοκτέιλ έγινε γρανίτα όχι μόνο μπορώ να το χαρώ χωρίς να με κυνηγάνε οι τύψεις κάθε μα κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας αλλά και να βουτήξω μέσα από την λαχταριστή παγωμένη γεύση του στον κόσμο της ανεμελιάς και της κεφάτης καλοκαιρινής διάθεσης.

Από το frozen cocktail breeze mojito της Κρι Κρι, την γρανίτα Top Mojito, λείπουν τα λιπαρά αλλά δεν λείπει η γεύση και η απόλαυση. Άσε που δε χρειάζεται να ψάξω τον super top barman για να μου το φτιάξει μια που μπορώ να το βρω παντού, δίπλα μου, ανά πάσα στιγμή, στο κοντινότερο κίτρινο ψυγείο ΚΡΙ ΚΡΙ και να βυθιστώ στο όνειρο του καλοκαιριού μέσα από τη γεύση του. Και αν από τα κομμάτια του παζλ μου λείπουν οι εικόνες της θάλασσας και των κυβόσχημων ζαχαρένιων κυκλαδίτικων σπιτιών δεν θα πτοηθώ. Η γεύση του Top Mojito θα με κάνει να ξεχαστώ για λίγο και να ξεφύγω από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα μου κάνοντάς με να νιώσω πως βρίσκομαι, για όσες στιγμές με συντροφεύει, στον κόσμο του καλοκαιριού.