Τροφές που ανοίγουν τη σεξουαλική όρεξη

Τροφές που ανοίγουν τη σεξουαλική όρεξη

Δεν είναι μύθος, ορισμένες τροφές περιέχουν ουσίες που αυξάνουν την όρεξη για σεξ.

Αυτές είναι πέντε τροφές που σας παρέχουν ενέργεια και περιέχουν ουσίες που θα σας ανοίξουν την όρεξη για σεξουαλικά παιχνίδια.

Σέλινο. Παρόλο που όταν σκέφτεστε το σεξ, το σέλινο δεν είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό σας, εν τέλει η ουσία ανδροστερόνη που περιέχει είναι μια άοσμη ορμόνη που «ανάβει» τις γυναίκες.

Ωμά θαλασσινά. Το πιο γνωστό από όλα τα αφροδισιακά φαγητά είναι τα θαλασσινά, τα οποία είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και αυξάνουν τόσο την ποσότητα του σπέρματος όσο και την έκκριση τεστοστερόνης. Ακόμη τα θαλασσινά περιέχουν ντοπαμίνη που ανεβάζει την ερωτική διάθεση.

Μπανάνες. Οι μπανάνες περιέχουν το ένζυμο βρομελίνη που πιστεύεται πως ανεβάζει τη λίμπιντο και καταπολεμά την ανδρική ανικανότητα.

Αβοκάντο. Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε φολικό οξύ, βιταμίνη Β6 και κάλιο και η κατανάλωσή του αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Ξηροί καρποί. Οι ξηροί καρποί και ειδικότερα τα αμύγδαλα είναι βασική πηγή των απαραίτητων για τον ανθρώπινο οργανισμό λιπαρών οξέων, που είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή των ανδρικών ορμονών, ενώ το άρωμα των αμυγδάλων λέγεται πως ξυπνά στις γυναίκες το πάθος.