Ένα απολαυστικό «ταξίδι» στις Αυστριακές Άλπεις με «οδηγό» το τυρί ALPILAND!

Ένα απολαυστικό «ταξίδι» στις Αυστριακές Άλπεις με «οδηγό» το τυρί ALPILAND!

Για τις περισσότερες από εμάς, τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ημερήσιων γευμάτων μας, διότι είναι οι προσθήκες που κάνουν ακόμη πιο απολαυστική και θρεπτική τη διατροφή μας. Ωστόσο, πριν αποφασίσουμε να προσθέσουμε ένα γαλακτοκομικό προϊόν στο ψυγείο και τα πιάτα μας, θέλουμε να είμαστε σίγουρες πως ο τρόπος παραγωγής του συμβαδίζει με τον βιώσιμο τρόπο ζωής και τις αξίες που ακολουθούμε.

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, μας εξασφαλίζει η ALPILAND. Με παράδοση 120 χρόνων, πάθος για την αυθεντική γεύση, αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον, η αποστολή της ALPILAND είναι να φέρνει κάθε μέρα γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Έχοντας ως πρώτη ύλη το αγνό γάλα που παράγεται σε μικρές, παραδοσιακές φάρμες και δείχνοντας πάντα σεβασμό στη βιοποικιλότητα, το οικοσύστημα και τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντος, η ALPILAND κάνει το μεγάλο της όραμα πραγματικότητα, προσφέροντας ένα υπέροχο γευστικό «ταξίδι» με κάθε προϊόν που περιλαμβάνει η μεγάλη ποικιλία της.

image2.jpg

Edam, gouda, emmental, mozzarella, κεφαλοτύρι, αγελαδινό και κατσικίσιο τυρί για σαγανάκι, συνθέτουν έναν «πλούσιο» καμβά για μοναδικές γευστικές εμπειρίες, επιτυχημένες συνταγές, στιγμές δημιουργίας και απόλαυσης, οι οποίες μένουν αξέχαστες. Για όλους αυτούς και για πολλούς λόγους ακόμα, η ιστορία της ALPILAND είναι μία συναρπαστική ιστορία, απλή, αυθεντική και συγχρόνως, προσωπική. Και τώρα, ήρθε η ώρα να την ανακαλύψουμε!

Μοιάζει απίθανο όμως, αρκεί μία μπουκιά, ένα κομματάκι τυριού ALPILAND, για να μεταφερθούμε στις Αυστριακές Άλπεις, στις μικρές οικογενειακές φάρμες, στον τόπο που φτιάχνεται η πρώτη ύλη. Διότι τα προϊόντα της ALPILAND μας οδηγούν σε ένα απολαυστικό «ταξίδι», σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση, μυρωδιές, καθαρό αέρα, εμπειρίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Και παρότι η ALPILAND δεν μπορεί να μας μεταφέρει κυριολεκτικά στον τόπο που παράγεται η πρώτη ύλη, έχει δημιουργήσει ένα «ταξίδι» μέσα από ήχους, εικόνες και αξίες, οι οποίες είναι οικείες στον καθένα και έτσι, μεταφέρει το μυαλό μας εκεί όπου αρχίζουν όλα. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να πατήσουμε «play» στο βίντεο που ακολουθεί και να το αφήσουμε να μας παρασύρει σε μία πρωτόγνωρη και απολαυστική διαδρομή!

Κάθε ένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την ιστορία της ALPILAND, δηλαδή οι Αυστριακές Άλπεις, οι οικογενειακές φάρμες, το ποιοτικό γάλα και τα 120 χρόνια παράδοσης, οπτικοποιούνται με μία εντυπωσιακή γραφιστική αισθητική, συνδυάζονται με μικρές περιγραφές που «γεννούν» εικόνες στο μυαλό των θεατών και ενισχύονται από τον αντίστοιχο ήχο, σε μία λογική ASMR.

image3.png

Το «ταξίδι» ξεκινάει από τις κορυφές των Άλπεων και καταλήγει στις οικογενειακές φάρμες, εκεί όπου με εμπειρία ετών, οι κτηνοτρόφοι της ALPILAND φροντίζουν για τη διατροφή και την ευημερία των ζώων. Έτσι, παράγεται η πρώτη ύλη, δηλαδή το αγνό, ποιοτικό γάλα των τυριών ALPILAND, αυτό που σύμφωνα με την παράδοση 120 χρόνων μετατρέπεται στις υπέροχες γεύσεις των ευρωπαϊκών τυριών που απολαμβάνουμε κάθε μέρα. Εδώ κάθε στοιχείο είναι «όπως κάτι άλλο», όπως μία εικόνα ή μία αίσθηση με την οποία όλοι μπορούν να ταυτιστούν!