Όταν τα Χριστούγεννα γίνονται η αφορμή για να μοιράσεις αγάπη σε όσους έχουν ανάγκη

Όταν τα Χριστούγεννα γίνονται η αφορμή για να μοιράσεις αγάπη σε όσους έχουν ανάγκη

Το μοναδικό αίσθημα της προσφοράς βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί με δώρα.

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων τα πάντα χρειάζονται μία… δόση υπερβολής: Η διασκέδαση, ο στολισμός, η μουσική και πάνω απ’ όλα τα συναισθήματα. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι και η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου, όπου η αγάπη κερδίζει έδαφος και τα πάντα πλημμυρίζει η πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πρόκειται γι’ αυτή την ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διάθεση που μας κατακλύζει όλους και είναι διάχυτη σε κάθε πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας αυτήν την περίοδο. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να αισθανθούμε αυτήν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της εορταστικής περιόδου εάν όχι κάνοντας μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης;

Τα Χριστούγεννα, αν μη τι άλλο, είναι η τέλεια εποχή του χρόνου, για να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, χαρίζοντας ό,τι μπορούμε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Για εμάς, που αναζητάμε τρόπους να προσφέρουμε θαλπωρή και αγάπη σε αυτούς που το χρειάζονται, αλλάζοντας τόσο το δικό τους περιβάλλον, όσο και το περιβάλλον στο οποίο εμείς ζούμε… δεν χρειάζονται πολλά, πέρα από μία απλή κίνηση αλληλεγγύης, ένα γιορτινό unboxing, για να μην αισθάνεται κάποιος άνθρωπος μόνος και αβοήθητος αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Οι τρόποι για να μοιράσουμε χαρά και αγάπη στους συνανθρώπους μας είναι πολλοί και μπορούμε να τους πραγματοποιήσουμε, κάνοντας ακόμη και τις καθιερωμένες μας αγορές στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας. Κάπως έτσι, τα Χριστούγεννα γίνονται ιδανικά, καθώς προετοιμάζοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού μας με τα πιο εκλεκτά προϊόντα, μπορούμε να προσφέρουμε υπέροχα δώρα σε αυτούς που το χρειάζονται. Πώς; Δίνοντας μοναδικά «Δώρα Αγάπης» ώστε κάθε στιγμή να θυμόμαστε, πως τα Χριστούγεννα είναι για όλους και όλες, καθώς η αγάπη κυκλοφορεί και μεταφέρεται ανάμεσα σε μικρούς ή μεγάλους και τα Χριστούγεννα γεμίζουν νόημα.

Το μοναδικό αίσθημα της προσφοράς βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί με δώρα

Σίγουρα γνωρίζεις και εσύ πως η ευλογία του να μοιράζεσαι είναι πιο έντονη από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Είναι αυτή η συναισθηματική πληρότητα που αισθάνεσαι κάθε φορά που μία κίνηση αγάπης, «χαρίζει» ένα ακόμη χαμόγελο σε κάποιον συνάνθρωπό σου. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως η δική μου κίνηση αγάπης, με έφερε αντιμέτωπη με το πραγματικό νόημα της εορταστικής αυτής περιόδου, κάνοντας μία απλή βόλτα στο αγαπημένο μου σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αν αναρωτιέσαι, πώς ένα σούπερ μάρκετ μου θύμισε το νόημα των Χριστουγέννων, τότε μάθε πως η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει για έβδομη συνεχή χρονιά μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 185 επιλεγμένα καταστήματά της καθώς και στο AB καλώντας και εσένα να κάνεις τη δική σου πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές, προσφέροντάς τα σε όσους έχουν ανάγκη. Αρκεί να γνωρίζεις πως κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη, όπως AΒ Φαρίνα 500 gr, AΒ Πένες 500 gr, AΒ Τριμμένες Τομάτες 500 gr, ΑΒ Μαρμελάδα φράουλα 450 gr, AΒ Μπισκότα Πτι Μπερ 225 gr και ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr και πολύ γρήγορα θα αντιληφθείς πως αυτά τα Χριστούγεννα, κάθε συνάνθρωπός σου θα έχει την ευκαιρία να νιώσει χαρά, αρκεί να διαθέσεις 3,55 ευρώ.

Πώς το δικό σου «Δώρο Αγάπης» θα φτάσει στο τραπέζι εκείνων που το έχουν ανάγκη

Είμαι σίγουρη πώς και εσύ με τις κολλητές σου τα φετινά Χριστούγεννα, αισθάνεσθε την ανάγκη να προσφέρετε, βάζοντας το δικό σας λιθαράκι για το «κοινό καλό». Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζεις, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» που εργάζεται για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.

Είτε, λοιπόν, αποφασίσεις να δωρίσεις εσύ η ίδια το «Δώρο Αγάπης», όπως έκανα εγώ, είτε επιλέξεις να το τοποθετήσεις στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος, ένα είναι το σίγουρο: Το δώρο σου θα φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται και το πιο χριστουγεννιάτικο unboxing θα γίνει πραγματικότητα.

Ναι, Queenette, τα φετινά Χριστούγεννα, ήρθε η στιγμή να μοιράσεις όση περισσότερη αγάπη μπορείς σε μικρούς και μεγάλους που έχουν ανάγκη. «Σύμμαχός» σου η ΑΒ Βασιλόπουλος, που μέσα από μικρές και εύκολες πράξεις αγάπης, σου δίνει την ευκαιρία να προσφέρεις χαμόγελα τόσο σε εσένα, όσο και στους συνανθρώπους σου για να είναι αυτές οι γιορτές... Καλές γιορτές για όλους!
Είσαι, λοιπόν, έτοιμη να απολαύσεις τη χαρά των Χριστουγέννων, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν συνάνθρωπό σου να κάνει το πιο τρυφερό unboxing;