Όσο κουρασμένη και αν είσαι απόψε, δώσε ραντεβού με τις κολλητές για εκείνο το pasta dinner

Όσο κουρασμένη και αν είσαι απόψε, δώσε ραντεβού με τις κολλητές για εκείνο το pasta dinner

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να αναπληρώσεις τον κοινό χρόνο που χάνεις καθημερινά με τις κολλητές σου, λόγω του απαιτητικού προγράμματός σας, να ξέρεις πως ένα σπιτικό pasta dinner με τα πιο ποιοτικά ζυμαρικά, είναι η κίνηση αγάπης.

Όταν ήμουν έφηβη, είχα την εντύπωση πως στα thirties μου, η ζωή με τις κολλητές μου θα θύμιζε επεισόδιο από αμερικάνικο sitcom. Τα πρωινά θα «χτίζαμε» ακούραστα την καριέρα μας, αλλά τα βράδια θα τα περνούσαμε παρέα, καθισμένες οκλαδόν γύρω από το τραπέζι του ευρύχωρου, minimal σαλονιού μου, συζητώντας και γελώντας ακατάπαυστα με τα ευτράπελα της ημέρας, τρώγοντας λαχταριστά spaghetti bolognese που θα τους είχα ετοιμάσει με τα χεράκια μου και πίνοντας λευκό κρασί. Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν είναι αμερικάνικο sitcom και η ζωή -τελικά- είχε άλλα σχέδια για εμάς.

Κάπως έτσι, τα περισσότερα βράδια με βρίσκουν να μαγειρεύω κυρίως για τον εαυτό μου, ενώ οι παρεΐστικες συναντήσεις με τις κολλητές μου στο σαλόνι, έχουν αντικατασταθεί με το ασταμάτητο texting στην κοινή μας συνομιλία. Βλέπεις, οι έντονοι ρυθμοί μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής, οι υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου, δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να συναντιόμαστε όσο συχνά θα θέλαμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η σχέση μας έχει χάσει την ουσία της. Διότι όσα και αν είναι αυτά που μας κρατάνε μακριά στην καθημερινότητα, υπάρχει κάτι που μας φέρνει πάντα κοντά, γύρω από το ίδιο τραπέζι: Ένα σπιτικό pasta dinner, δηλαδή μία καθιερωμένη «ιεροτελεστία» που έχει την ανεκτίμητη γεύση της φροντίδας, της φροντίδας που θέλω να τους προσφέρω.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να αναπληρώσεις τον κοινό χρόνο που χάνεις καθημερινά με τις κολλητές σου, λόγω του απαιτητικού προγράμματός σας, να ξέρεις πως ένα σπιτικό pasta dinner με τα πιο ποιοτικά ζυμαρικά, είναι η κίνηση αγάπης, η οποία θα σας θυμίσει πως ό,τι και να γίνει, θα είστε πάντα εκεί, για να φροντίζετε και να αγαπάτε η μία την άλλη.

Μια ανεκτίμητη κίνηση αγάπης και φροντίδας απαιτεί το αγαπημένο σας comfort food

Αλήθεια, μπορείς να φανταστείς κάποιον πιο απολαυστικό τρόπο για να εκφράσεις την αγάπη σου στις φίλες σου, πέρα από ένα ζεστό πιάτο ζυμαρικών; Μπορείς να φανταστείς κάποιον καλύτερο τρόπο για να κλείσει γευστικά μία κουραστική μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης, πέρα από ένα pasta dinner παρέα με τις γυναίκες που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο;

Αν με ρωτάς, αυτή η καθιερωμένη, after work «ιεροτελεστία» που περιλαμβάνει τις κολλητές μου και μία πιατέλα με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά στη μέσα του τραπεζιού, είναι η αφορμή για να μοιραστούμε κοινό χρόνο, να έρθουμε πιο κοντά και να νιώσουμε για λίγο πως η ενήλικη ζωή μας μοιάζει με το αμερικάνικο sitcom που φανταζόμασταν κάποτε.

Ωστόσο, επειδή τις περισσότερες φορές αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται στο σπίτι μου, οπότε εγώ είμαι η οικοδέσποινα που αναλαμβάνει και την προετοιμασία του pasta dinner μας, θέλω να προσφέρω μόνο το καλύτερο στις φίλες μου. Ακριβώς για αυτό, φροντίζω να χρησιμοποιώ για τις συνταγές μου τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, μαζί με τα υψηλής ποιότητας ζυμαρικά Barilla, τα οποία αποτελούν και τον «πρωταγωνιστή» του γεύματος, δηλαδή το συστατικό που μετατρέπει αυτό το dinner σε μία κίνηση φροντίδας και αγάπης προς τις υπέροχες γυναίκες της ζωής μου.

1680084464601-137724264-image003.jpg

Δραπετεύοντας από τη ρουτίνα με «όχημα» τη γεύση των πιο ποιοτικών ζυμαρικών

Ναι, ο συνολικός χρόνος που περνάω κάθε μήνα με τις κολλητές μου είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με το παρελθόν, τότε που δεν μας «κυνηγούσαν» οι αμέτρητες υποχρεώσεις της ενήλικης ζωής. Ακριβώς για αυτό, θέλω αυτός ο χρόνος που μοιραζόμαστε να είναι ποιοτικός και απολαυστικός για όλες μας. Δεν θέλω να τους προσφέρω απλώς ένα ακόμη γεύμα, το οποίο θα μπορούσαν να ετοιμάσουν και εκείνες στο σπίτι τους, αλλά θέλω να τις παρασύρω σε ένα μοναδικό «ταξίδι» γεύσεων, το οποίο θα τις βοηθήσει να πατήσουν ένα «pause» στους έντονους ρυθμούς και να δραπετεύσουν έστω και νοητά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με «όχημα» τη γεύση των ζυμαρικών Barilla.

Βλέπεις, τα ζυμαρικά Barilla παράγονται από ποιοτικά, σκληρά σιτάρια τα οποία καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο από ντόπιους αγρότες, ενώ υποβάλλονται σε διαδικασίες προσεκτικής επιλογής και αυστηρότατων ελέγχων, ώστε να φέρουν μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα στο πιάτο μας, δηλαδή ένα πραγματικά καλό φαγητό, το οποίο θα έχει τη γεύση της φροντίδας, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όσους αγαπάμε πιο πολύ στον κόσμο.

1680084478784-137033001-image005.png

Ξέρω πως τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, ίσως αισθάνεσαι κουρασμένη και λίγο αγχωμένη με τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Ωστόσο, μην αφήνεις αυτά τα συναισθήματα ή τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας να σε απορροφούν τόσο, ώστε να ξεχνάς να δείξεις στις κολλητές σου ότι είσαι εκεί για εκείνες και τις νοιάζεσαι. Και να είσαι σίγουρη πως ένα σπιτικό pasta dinner στο σαλόνι σου με ένα μενού που περιλαμβάνει τα ζυμαρικά Barilla, είναι ο πιο άμεσος και ειλικρινής τρόπος, για να έρθετε πιο κοντά, για να δείξεις έμπρακτα στις φίλες σου πως ακόμη και αν δεν τα λέτε τόσο συχνά πια, εσύ θα είσαι πάντα εκεί για να τις φροντίζεις, με τον πιο απολαυστικό τρόπο, δηλαδή με τον τρόπο που απογειώνει το quality time σας!