Γιατί όταν αφήνεις ελεύθερο τον πιο bubbly εαυτό σου, η απόλαυση έρχεται σε πρώτο πλάνο!

Γιατί όταν αφήνεις ελεύθερο τον πιο bubbly εαυτό σου, η απόλαυση έρχεται σε πρώτο πλάνο!

Ένας sparkling τρόπος ζωής ξεκινάει από μία γουλιά που σου «ανεβάζει» τη διάθεση

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να παραμένεις ο εαυτός σου σε μία απαιτητική καθημερινότητα, γεμάτη υποχρεώσεις και «πρέπει»; Πώς θα βρεις χρόνο για τα «θέλω» σου, αλλά και χώρο ώστε να νιώθεις ελεύθερη; Ναι, υπάρχουν highlights μέσα στην ημέρα, στιγμές που αισθάνεσαι ότι είσαι απόλυτα εσύ, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις ή συμβιβασμούς. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, πώς θα κάνεις αυτές τις στιγμές περισσότερες και ακόμη πιο απολαυστικές και ανέμελες;

Οι στιγμές που απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι αυτές που δεν προσπαθείς, δεν σκέφτεσαι, δεν υποκρίνεσαι. Είναι οι στιγμές που σου φτιάχνουν τη διάθεση, διότι πατάς στιγμιαία ένα νοητό «pause», σαν να σηκώνεις το μεταλλικό καπάκι ενός sparkling ροφήματος και έπειτα, απλώς απολαμβάνεις. Υπάρχεις αυθόρμητα και ξέγνοιαστα, ενώ βρίσκεσαι σε απόλυτη επαφή με το «τώρα» και με τον εαυτό σου.

Και σε αυτές τις στιγμές, με έναν «μαγικό» τρόπο, βγαίνει στην επιφάνεια η bubbly πλευρά σου, μία ατίθαση, ζωηρή και αθεράπευτα αισιόδοξη εκδοχή σου, η οποία βρίσκει την ευτυχία στα πιο μικρά πράγματα, όπως σε ένα δροσιστικό ρόφημα. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να ζεις πιο συχνά ως η bubbly, ανέμελη και πιο αυθεντική εκδοχή σου; Τι μπορείς να κάνεις για να… sparkle up your mood, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι; Συνέχισε να διαβάζεις και άντλησε inspiration!

1685355258799-215225814-image003.jpg

Ένας sparkling τρόπος ζωής ξεκινάει από μία γουλιά που σου «ανεβάζει» τη διάθεση

Το μυστικό για να ζεις την κάθε μέρα ως η bubbly εκδοχή σου, είναι να επενδύσεις περισσότερο σε πράγματα και δραστηριότητες που δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις, σε χόμπι που σε εμπνέουν να εκφραστείς με διαφορετικούς τρόπους, που καλλιεργούν τη δημιουργικότητά σου και σε κάνουν να χαμογελάς πηγαία, από μέσα προς τα έξω.

Από τις outdoor προπονήσεις σου μέχρι τα μαθήματα κεραμικής που πραγματοποιείς κάθε Σάββατο και από τις ατελείωτες συζητήσεις με τις φίλες σου μέχρι τους περιπάτους που απολαμβάνεις με τον σκύλο σου: Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στα οποία μπορείς να επενδύσεις λίγες ώρες την ημέρα, ώστε να συνδεθείς με τη bubbly πλευρά σου και να διαμορφώσεις σταδιακά έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο ζωής, μία απολαυστική καθημερινότητα που θα… sparkle up your mood.

Και φυσικά, από μία απολαυστική καθημερινότητα, δεν γίνεται να λείπουν οι γεύσεις τις οποίες αγαπάς, αυτές που με μία μόνο γουλιά προκαλούν αναπάντεχες «εκρήξεις» από φυσαλίδες στον ουρανίσκο σου. Ποιες είναι αυτές οι γεύσεις; Οι νέες, δροσιστικές προτάσεις που σου προσφέρει το αγαπημένο σου Lipton, το οποίο σου επανασυστήνεται στην πιο bubbly εκδοχή του, μέσα από το Lipton ICE TEA Sparkling, που θα απολαύσεις στις γεύσεις Λεμόνι, Ροδάκινο και Λεμόνι χωρίς ζάχαρη. Πρόκειται για τρία ολοκαίνουργια ροφήματα, χαμηλά σε θερμίδες και με ελαφρύ ανθρακικό, τόσο όσο χρειάζεται για να κάνουν sparkle up τη διάθεσή σου κάθε στιγμή της ημέρας, είτε κάνεις το lunch break σου στο γραφείο, είτε χαλαρώνεις στην παραλία με τις κολλητές σου.

Γίνε πιο τολμηρή και πες «ναι» σε προτάσεις που σου συστήνουν το απροσδόκητο

Εκτός από τις καθιερωμένες περιστάσεις που αναφέραμε παραπάνω, να είσαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλές ακόμη εμπειρίες οι οποίες μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια την πιο bubbly εκδοχή σου -απλώς δεν τις έχεις ανακαλύψει ακόμη. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις λίγο πιο τολμηρή και περιπετειώδης, απαντώντας «ναι» σε προτάσεις που σου συστήνουν το απροσδόκητο; Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι τόσο, για να κάνεις go with the flow και να γίνεις κομμάτι ενός αισιόδοξου bubble;

Πώς θα τα καταφέρεις; Προτείνοντας στην κολλητή σου να «δραπετεύσετε» από την πρωτεύουσα για ένα τριήμερο, δοκιμάζοντας να κάνεις yoga πάνω σε μία σανίδα SUP στη θάλασσα, αποφασίζοντας να κάνεις πράξη σήμερα ένα από τα μελλοντικά σχέδιά σου ή έστω, να το επισπεύσεις. Μπορείς απλώς να αλλάξεις τη διαδρομή που ακολουθείς για να πας στο γραφείο, να προτιμήσεις τα μέσα μεταφοράς από το αυτοκίνητό σου και τέλος, να αφήσεις για λίγες ώρα στην άκρη το smartphone σου!

Διότι ξεχνώντας για λίγο πως έχεις κινητό, υποχρεώσεις και «πρέπει» να σε περιμένουν, θα μπορέσεις να απολαύσεις τη στιγμή ανεμπόδιστα. Θα απολαύσεις την παρουσία των φίλων σου, το χρώμα του ουρανού, τη γαλήνη του προσωπικού σου χώρου, τις κινήσεις που κάνει το σώμα σου ακολουθώντας τον ρυθμό μίας ξεσηκωτικής μουσικής. Θα απολαύσεις, επίσης, τον αναζωογονητικό τρόπο με τον οποίο σε ξεδιψά η πρωτόγνωρη και απολαυστική γεύση του Lipton ICE TEA Sparkling, ενός νέου ροφήματος που υπόσχεται πως θα κάνει πιο playful την καθημερινότητά σου, αρκεί να το δοκιμάσεις.

Για να κάνεις καθημερινά sparkle up τη διάθεσή σου, λοιπόν, χρειάζεται να μάθεις να «ακούς» το μικρό κορίτσι που κρύβεται μέσα σου. Τι κι αν είσαι λίγο πριν ή λίγο μετά το «κατώφλι» των 30; Μέσα σου υπάρχει ένα bubbly κορίτσι που θέλει να παίζει ελεύθερο, να ονειρεύεται, να γελά, να δημιουργεί, να περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπά και να «γεύεται» την ευτυχία, μέσα από τις μικρές, καθημερινές απολαύσεις της ζωής. Όπως η ανεκτίμητη στιγμή που ανοίγει για πρώτη φορά το καπάκι από το νέο Lipton ICE TEA Sparkling, ακούει τις φυσαλίδες να απελευθερώνονται και ανυπομονεί για την πρώτη γουλιά που θα της συστήσει μία νέα και άκρως δροσιστική εμπειρία!

#LiptonIceTeaSparkling #FreeTheBubbles #LiptonNew #Liptoniceteagr