Τρεις λόγοι και δύο τρόποι για να οργανώσεις το πιο refreshing tea party με τις φίλες σου!

Τρεις λόγοι και δύο τρόποι για να οργανώσεις το πιο refreshing tea party με τις φίλες σου!

Το «μυστικό» είναι οι δροσιστικές φυσαλίδες

Την εποχή που διανύουμε, η Αθήνα έχει κάτι το «μαγικό». Διότι μπορεί να έχουμε πολλές υποχρεώσεις και πηγαινέλα από και προς το γραφείο ή τη σχολή, αλλά η διάθεσή μας είναι ανάλαφρη και playful και γιατί έξω, έχει αρχίσει να «μυρίζει» καλοκαίρι!

Κάπου ανάμεσα στα to do της καθημερινότητας και την αναμονή για τις διακοπές, λοιπόν, αναζητάμε τις πιο feel good εμπειρίες, εκείνα τα παρεΐστικα rituals που θα φέρουν περισσότερη ανεμελιά και απόλαυση στις στιγμές μας.

Αλήθεια όμως, τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει λίγο πιο sparkling η καθημερινότητά μας στην Αθήνα; Κάποιες φορές, δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ. Αρκεί να δώσουμε ένα bubbly twist σε κάποιες από τις καθιερωμένες μας συνήθειες, όπως για παράδειγμα το απογευματινό ραντεβού με τις φίλες.

Το «μυστικό» είναι οι δροσιστικές φυσαλίδες

Σκέψου το εξής: Είναι Παρασκευή απόγευμα, έχεις μόλις φύγει από το γραφείο και ακούς την ειδοποίηση στο Messenger. Στην ομαδική συνομιλία με τις κολλητές ένα είναι το βασικό ερώτημα: «Πού θα τα πούμε σήμερα;». Να δώσετε για μία ακόμη φορά ραντεβού στο κέντρο; Κατά βάθος όλες σας θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και κυρίως, να αποφύγετε την stressful ατμόσφαιρα και τον θόρυβο της πόλης.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν στο μπαλκόνι σου για μία refreshing συνάντηση ή για την ακρίβεια, για ένα sparkling σπιτικό party!

Τι είναι το sparkling home party και πώς θα το οργανώσεις; Στην πραγματικότητα, είναι τάση. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο πολλές από εμάς δίνουμε έμφαση στο wellbeing μας, θέλουμε να απολαμβάνουμε μία πιο mindful καθημερινότητα και προτιμούμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας με αναζωογονητικές εμπειρίες και με επιλογές, που δεν μας επιβαρύνουν.

Αντί για ένα έντονο bar hopping στο κέντρο της Αθήνας, λοιπόν, αξίζει να αντλήσεις έμπνευση από τον refreshing χαρακτήρα της εποχής που διανύουμε και να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου στο place to be για την παρέα σου. Και η αρχή θα γίνει από τις επιλογές που θα συμπεριλάβεις στο τραπέζι και το menu σου και δη, τα ροφήματα με τα οποία θα αναζωογονήσεις και θα καλωσορίσεις τις φίλες σου.

Η must have list με τα essentials για τα πιο bubbly απογεύματα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από το τι θα χρειαστεί να έχεις στο σπίτι σου για να οργανώσεις το δικό σου sparkling home party. Για να δημιουργήσεις μία πιο «παιχνιδιάρικη» ατμόσφαιρα και να αναζωογονήσεις τις φίλες σου, αρχικά φρόντισε να έχεις πάγο στο ψυγείο σου. Τι θα έλεγες να προμηθευόσουν και με παγοθήκες σε σχέδια, ώστε να έκανες ακόμη πιο fun τα serving σου; Μερικά stylish ποτήρια και κάποια funky, colorful eco-friendly καλαμάκια θα συμπληρώσουν ιδανικά το κομμάτι του σερβιρίσματος!

To νέο ρόφημα που θα βάλει γεύση στις στιγμές σας και θα σας αναζωογονήσει

Το πιο σημαντικό «συστατικό» για να οργανώσεις το πιο sparkling party στο σπίτι, βέβαια, είναι το ρόφημα που θα επιλέξεις. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει καταλληλότερη προσθήκη από το νέο Lipton ICE TEA Sparkling, το οποίο αποτελεί μία καινούργια πρόταση από το αγαπημένο μας Lipton. Χάρη στη μοναδική δροσιά και τις διακριτικές φυσαλίδες του, θα χαρίσει μοναδική γεύση και έναν πιο αναζωογονητικό χαρακτήρα στις στιγμές σας. Διότι είναι ένα απολαυστικό, δροσιστικό ρόφημα, που συνδυάζει την αγαπημένη σου γεύση του Lipton Ice Tea με ελαφρύ ανθρακικό -κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει!

Μπορεί να το δοκιμάσεις σε τρεις λαχταριστές γεύσεις και συγκεκριμένα, στις γεύσεις Λεμόνι, Ροδάκινο και Λεμόνι χωρίς ζάχαρη. Και είμαστε σίγουρες ότι από την πρώτη στιγμή που θα το σερβίρεις με πάγο, μέσα σε ένα από τα playful ποτήρια σου και όταν γευτείς την πρώτη γουλιά, όταν θα νιώσεις τις απολαυστικές και δροσιστικές φυσαλίδες μες στο στόμα σου, όταν γευτείς τις ζουμερές και ηλιόλουστες γεύσεις φρούτων στον ουρανίσκο σου, θα καταλάβεις πως κάποιες φορές, αρκούν μερικές απλές προσθήκες για να κάνεις πιο sparkling μία κατά τα άλλα συνηθισμένη εμπειρία.

Extra tip: Ελαφρύ σε θερμίδες, προσφέροντας και μία sugar free επιλογή, με ελαφρύ ανθρακικό και χωρίς συντηρητικά, το νέο ρόφημα που ήρθε στην καθημερινότητά μας, το LiptonICETEASparkling, θα αποτελέσει μία must try επιλογή για τα lunch break και τα απογευματινά μας ραντεβού και μάλιστα, αυτήν την περίοδο που θέλουμε να κάνουμε πιο ανάλαφρες επιλογές για το μενού μας, ενόψει και του καλοκαιριού.

Το ιδανικό food pairing για τις πιο sparling και fruity γεύσεις

«Και με τι θα συνοδεύσω το Lipton ICE TEA Sparkling μου;», θα μας ρωτήσεις. Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά αν δώσεις το ραντεβού σου αργά το απόγευμα ή το βραδάκι, προτίμησε κάτι ανάλαφρο. Μπορείς, για παράδειγμα, να ετοιμάσεις δύο πλατώ, ένα με αλμυρές και ένα με πιο γλυκές γεύσεις. Σε αυτά μπορείς να συμπεριλάβεις από μπισκότα βρώμης, μέχρι φρούτα και καρπούς, όπως αποξηραμένα σύκα και χουρμάδες, αλλά και κομμάτια από ροδάκινο. Μπορείς, επίσης, να προσθέσεις μερικούς ξηρούς καρπούς, στικ από καρότα και αγγούρια, αλλά και τραγανά cracker, τα οποία θα έχεις αλείψει με κάποιο κρεμώδες τυρί και ίσως κάποια ιδιαίτερη μαρμελάδα, μαζί με φέτες προσούτο. Τι θα έλεγες για μαρμελάδα σύκο;

Απολαμβάνοντας ανάλαφρες γεύσεις και ξεδιψώντας με τις δροσιστικές φυσαλίδες ενός νέου, γευστικού και άκρως δροσιστικού ροφήματος, θα έχεις δημιουργήσει μία sparkling εμπειρία για εσένα και τις φίλες σου, που θα θελήσετε να επαναλάβετε ξανά πολύ σύντομα, εντός ή εκτός σπιτιού. Δώσε σήμερα ραντεβού στο μπαλκόνι σου, λοιπόν, για ένα αναζωογονητικό sparkling home party και χάρισε μία πιο bubbly και δροσιστική διάσταση στο απόγευμά σου. Αρκούν μερικά feel good bubbles για να δεις τα πράγματα πιο θετικά και ανέμελα!

#LiptonIceTeaSparkling #FreeTheBubbles #LiptonNew #Liptoniceteagr