Το παγωτό με το οποίο επιβραβεύουμε τον εαυτό μας: Το Ice Cream Well Deserved αποκλειστικά στο Kayak

Το παγωτό με το οποίο επιβραβεύουμε τον εαυτό μας: Το Ice Cream Well Deserved αποκλειστικά στο Kayak

Το κορυφαίο ελληνικό brand premium παγωτού μας συστήνει σε νέες συναρπαστικές γεύσεις.

Η Kayak δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Στόχος της εταιρείας όταν ξεκίνησε, πριν από 30 χρόνια, ήταν να αλλάξει μία για πάντα την αντίληψη που είχαμε για το παγωτό -και το κατάφερε δημιουργώντας τις πιο καινοτόμες, συναρπαστικές και ανατρεπτικές γεύσεις που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε μέσα από αναπάντεχους και άκρως γαστρονομικούς συνδυασμούς και φυσικά πάντα με τις κορυφαίες πρώτες ύλες της αγοράς.

image003.jpg

Έτσι μάθαμε και λατρέψαμε γεύσεις, όπως το συγκλονιστικό Sorbet Ρόδι - Βατόμουρο, το μοναδικό Λουκούμι Τριαντάφυλλο και τη βραβευμένη Μαστίχα Ροζ Πιπέρι, και φυσικά εκτιμήσαμε εκ νέου τις κλασσικές επιλογές, όπως το Φιστίκι από 100% αληθινά φιστίκια Αιγίνης ή τη Βανίλια Μαδαγασκάρης.

image005.jpg

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν η Kayak μας συστήνει στις δύο νέες τις γεύσεις, το Cheesecake με κατίκι και σμέουρο και το Affogato με άρωμα baileys, αλλά και στη νέα της καμπάνια Well Deserved, που μας προτρέπει να επιβραβεύουμε την κάθε μικρή ή μεγάλη «νίκη» της κάθε απαιτητικής ημέρας μας με το καλύτερο παγωτό: Την αγαπημένη μας γεύση Kayak.

image007.jpg

Με αφορμή την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και τον μοντέρνο επανασχεδιασμό των εικαστικών της σε κυπελάκια, ψυγεία και άλλα διαφημιστικά υλικά, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία της ξεχωριστής αυτής καμπάνιας με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που αξίζουν να δώσουν στον εαυτό τους μία γλυκιά επιβράβευση. Η μεγάλη ποικιλία παγωτών Kayak καλύπτει όλα τα γούστα και τις ανάγκες, καθώς περιλαμβάνει παγωτό με stevia, χωρίς γλουτένη, αλλά και vegan επιλογές. Επίσης διαθέτει και semi freddo γλυκά, πάντα με την πλούσια γεύση και τη βελούδινη υφή Kayak.

Info: www.kayak.gr , IG @kayak.gr FB @kayakicecream