Free the bubbles και ζήσε τις playful εμπειρίες που ονειρεύεσαι!

Free the bubbles και ζήσε τις playful εμπειρίες που ονειρεύεσαι!

Εσύ πρέπει απλώς να αφήσεις να βγει στην επιφάνεια η πιο playful πλευρά σου, εκείνη που δεν κοιτάει κάθε λίγο και λιγάκι το ρολόι, εκείνη που επιλέγει συχνά να αφήνει στην άκρη το κινητό για να απολαμβάνει στο έπακρο τη γεύση της κάθε στιγμής.

Αλήθεια, τι χρειάζεσαι τελικά για να βιώσεις και να απολαύσεις στο έπακρο το ανέμελο καλοκαίρι που ονειρεύεσαι; Αν το καλοσκεφτείς, τα «συστατικά» για τις πιο αναζωογονητικές, carefree εμπειρίες είναι λίγα και καλά!

Διότι για να συνθέσεις τις πιο feel good εμπειρίες και στιγμές, δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά. Αρκούν οι πιο bubbly φίλες σου στο πλευρό σου, αρκούν οι refreshing φυσαλίδες του αγαπημένου σου ροφήματος, αρκούν μερικές outdoors προτάσεις, ακόμη και αν «πέφτουν» στο τραπέζι των συζητήσεων την τελευταία στιγμή.

Εσύ πρέπει απλώς να αφήσεις να βγει στην επιφάνεια η πιο playful πλευρά σου, εκείνη που δεν κοιτάει κάθε λίγο και λιγάκι το ρολόι, εκείνη που επιλέγει συχνά να αφήνει στην άκρη το κινητό για να απολαμβάνει στο έπακρο τη γεύση της κάθε στιγμής. Και κυρίως, εκείνη που αντί να μένει εντός και μόνη μετά το γραφείο, διοργανώνει παρεΐστικα, sparkling party στο μπαλκόνι και δίνει ραντεβού με την παρέα σε παραλίες και πάρκα της πόλης για να δει το ηλιοβασίλεμα, να χαλαρώσει και να γελάσει, απολαμβάνοντας την αναζωογονητική εμπειρία του νέου Lipton ICE TEA Sparkling με γεύση Λεμόνι, Ροδάκινο και Λεμόνι χωρίς ζάχαρη και τις πιο απολαυστικές και δροσιστικές φυσαλίδες!



Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να απελευθερωθείς από τη ρουτίνα και να κάνεις πιο playful και sparking την καθημερινότητά σου, απολαμβάνοντας τις πιο bubbly εμπειρίες, δες το βίντεο που ακολουθεί για να αντλήσεις έμπνευση.

Πίστεψέ μας, είναι πιο εύκολο από όσο πιστεύεις να δώσεις μία sparkling διάσταση, ακόμα και στην πιο μικρή στιγμή. Αρκεί να κάνεις ένα pause και να αφήσεις τα vibes της χαράς να σε κατακλύσουν και τις γαργαλιστικές φυσαλίδες του Lipton ICE TEA Sparkling να σε εισάγουν στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Με λίγα λόγια, free the bubbles -και θα μας θυμηθείς!

#LiptonIceTeaSparkling #FreeTheBubbles #LiptonNew #Liptoniceteagr