Το γευστικό «ταξίδι» που υπόσχεται να φέρει τα Caribbean Vibes στο καλοκαίρι σου

Το γευστικό «ταξίδι» που υπόσχεται να φέρει τα Caribbean Vibes στο καλοκαίρι σου

Δεν βλέπεις την ώρα να μάθεις περισσότερα για αυτήν τη γευστική περιπέτεια;

Τι θα έλεγες, προτού ξεκινήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο, να απαντήσεις σε μία ερώτηση; Αλήθεια, ποιος είναι ο δικός σου τρόπος να φέρνεις κάθε Ιούνιο το απόλυτο καλοκαιρινό state of mind στη ζωή σου;

Μπορεί να σου έρχονται ήδη στο μυαλό οι καλοκαιρινές διακοπές που σχεδιάζεις, τα τριήμερα σε κοντινούς προορισμούς ή η εικόνα με το καράβι που θα σαλπάρει για το αγαπημένο σου νησί, έχοντας φυσικά και εσένα μέσα. Όμως, κακά τα ψέματα. Η πιο ανέμελη περίοδος του χρόνου δεν μπορεί να αρκεστεί σε μία, δύο ή ακόμη και τρεις εβδομάδες διακοπών.

Βλέπεις, το σήμερα «διψάει» να σε βάλει σε καλοκαιρινό mood, «ταξιδεύοντάς» σε ακόμη και αν βρίσκεσαι στην πόλη. Και μάλιστα, δεν πρόκειται για ένα ακόμη «ταξίδι» στα -κατά τα λοιπά πανέμορφα- νησιά της χώρας μας, αλλά για μία γευστική απόδραση σε έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς: Στις ακτές της Καραϊβικής!

Δεν βλέπεις την ώρα να μάθεις περισσότερα για αυτήν τη γευστική περιπέτεια; Φέτος το καλοκαίρι, από τις 14 Ιουνίου τα TGI Fridays™ υπόσχονται να σε μεταφέρουν στα νησιά της Καραϊβικής, μέσα από μία πλούσια γευστική βεντάλια, εν ονόματι Caribbean Vibes.

Τι κι αν σε χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα από την Καραϊβική; Εκείνο που έχει σημασία, είναι να έχεις τη θέληση να ζήσεις και εσύ αυτήν την εμπειρία, μέσα από γεύσεις που μηδενίζουν την απόσταση!

NT_TGI-Fridays_Caribbean-@Queen.gr-(me-feedback)_OK!-(1)_html_7eeeede37cf14f15.jpg

Οι γεύσεις που θα φέρουν τον «αέρα» της Καραϊβικής στο καλοκαίρι σου

Γνώριζες πως ο γαστρονομικός τουρισμός συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή travel trends τα τελευταία χρόνια; Ακόμη κι αν έχεις ήδη κανονίσει, λοιπόν, να ανακαλύψεις νόστιμες γεύσεις και εκλεκτά εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας σε κάποιο από τα δεκάδες ελληνικά νησιά, αυτό το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να κάνεις level up στις διατροφικές σου εμπειρίες, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τους γευστικούς σου «ορίζοντες».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως το φετινό καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις στην άλλη άκρη του κόσμου για να απολαύσεις τζαμαϊκανές street food επιλογές, αρκεί να επιβιβαστείς στην πτήση Caribbean Vibes και να ζήσεις την πιο γευστική περιπέτεια στα TGI Fridays™. Στις νέες γεύσεις θα βρεις τα τραγανά Jamaican Beef Empanadas με σπιτική γέμιση μοσχαρίσιου κιμά, πιπεριές habanero και φρέσκο τζίντζερ που συνοδεύονται με Caribbean salsa, αλλά και το Caribbean Jerk Chicken Bowl με ζουμερό στήθος κοτόπουλου σχάρας μαριναριμένο με μπαχαρικά jerk, που σερβίρεται με ψητό ανανά, plantain chips και ρύζι coconut με mango dressing.

Όσο για εσένα που το επόμενο μακρινό ταξίδι σου θέλεις να είναι στις Μπαχάμες, δεν έχεις παρά να κάνεις πρώτα μία «στάση» στα TGI Fridays™ και να πάρεις μία γεύση από τα περιβόητα Bahamas Coconut Shrimps: Τραγανές, τηγανητές γαρίδες παναρισμένες με νιφάδες καρύδας, panko και jerk spices, με mango sauce και pineapple pico de gallo.

NT_TGI-Fridays_Caribbean-@Queen.gr-(me-feedback)_OK!-(1)_html_b012ae56c60fadd5.jpg

Τα δροσιστικά mojitos που θα φέρουν τα Caribbean Vibes στο ποτήρι σου

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να μεταφερθείς -έστω και νοερά- σε μία αμμουδερή παραλία της Καραϊβικής. Αν μας εμπιστεύεσαι, λοιπόν, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Κατευθύνσου προς το αγαπημένο σου κατάστημα TGI Fridays™, ρίξε μία ματιά στο καλοκαιρινό περιβάλλον που υπάρχει γύρω σου και επίλεξε ανάμεσα σε τρεις γεύσεις, εκείνη που θα φέρει το καλοκαίρι στο ποτήρι σου: Καρύδα, mango ή passion fruit; Πίστεψέ μας! Αρκούν μερικές γουλιές από τα τρία νέα, άκρως δροσιστικά Tiki Mojitos των TGI Fridays™ και προτού το καταλάβεις, θα μπεις σε καλοκαιρινό mood.

Θέλεις να μάθεις όλα τα «μυστικά» συστατικά, που θα καθορίσουν την επιλογή σου; Η καρύδα, ως η πιο απόλυτη καλοκαιρινή μυρωδιά, αναδεικνύεται μέσα από το Coconut Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, Malibu, καρύδα, φύλλα δυόσμου και φρέσκο lime, έχοντας μέσα του βουτηγμένη μία δροσιστική γρανίτα Coconut Lime.

Εναλλακτικά, το Mango Popsicle Mojito, που είναι φτιαγμένο με Havana Club Añejo 3 Años, mango, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου, σε προκαλεί να βουτήξεις τη γρανίτα Mango για ένα extra κύμα δροσιάς. Και φυσικά, last but not least ειδικά για τους λάτρεις του passion fruit, το Passion Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, passion fruit, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου, θα σας απογειώσει με την εξωτική του γεύση!

NT_TGI-Fridays_Caribbean-@Queen.gr-(me-feedback)_OK!-(1)_html_59f712fde773dfbf.jpg

Μην ψάχνεις να βρεις το καλοκαίρι σε κάποιον προορισμό εκτός πόλης, αφού πλέον μπορείς να πραγματοποιήσεις το πιο γευστικό «ταξίδι», εκείνο που θα φέρει τα Caribbean Vibes στο καλοκαίρι σου! Είσαι έτοιμη να μας ακολουθήσεις σε αυτό το «ταξίδι»; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να «φορέσεις» την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση και να αφήσεις τα TGI Fridays™ να σε βάλουν σε απόλυτα καλοκαιρινό state of mind!