Οι πραγματικοί φίλοι ξέρουν πότε τους χρειάζεσαι!

Οι πραγματικοί φίλοι ξέρουν πότε τους χρειάζεσαι!

Τι θα έκανες χωρίς τις φίλες σου, τις κολλητές σου, που έχετε ταιριάξει τόσο, που έχετε ζήσει τόσα και που κάθε φορά που βρίσκεστε, περνάτε πάντα υπέροχα γιατί είστε και αισθάνεστε ο εαυτός σας;

Πάντα η φιλία είχε υψηλή θέση στην ιεραρχία της ζωής και τις αξίες μου. Όπως λέει το κλισέ, που πάντως ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε, σε όλες τις στιγμές μας.

Ήδη από παιδάκια, ξέρουμε πολύ καλά πως όταν έχουμε δίπλα μας τους φίλους μας, μπορούμε να κάνουμε ό,τι χρειαστεί, να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση, να υπερβούμε κάθε τι που μας κρατά πίσω. Μαζί τους δημιουργούμε τις πιο δυνατές σχέσεις και είναι εκεί σε κάθε φάση της ζωής μας. Διότι, οι φίλοι μας στηρίζουν, οι φίλοι μας προσέχουν, ξέρουν πότε τους χρειαζόμαστε και πάντα είναι δίπλα μας, φωτίζοντας τα πρόσωπά μας ακόμα και με τα πιο «δύσκολα» χαμόγελα, αν χρειαστεί.

Τι θα έκανες χωρίς τις φίλες σου, τις κολλητές σου, που έχετε ταιριάξει τόσο, που έχετε ζήσει τόσα και που κάθε φορά που βρίσκεστε, περνάτε πάντα υπέροχα γιατί είστε και αισθάνεστε ο εαυτός σας; Είναι οι κολλητές σου εκείνες με τις οποίες συνεννοείστε πια «με κλειστά τα μάτια», αβίαστα, καθώς έχετε βρει και έχετε αναπτύξει δικούς σας κώδικες επικοινωνίας, κώδικες που αναπτύσσονται μόνο μεταξύ πραγματικά δεμένων ανθρώπων, μεταξύ των πιο δυνατών σχέσεων.

1690792454672-135305413-image003.jpg

Και με τις κολλητές σου φίλες, που ήταν μαζί σου από το πανεπιστήμιο, που ζήσατε μαζί πτυχία, μεταπτυχιακά, έρωτες και χωρισμούς, δράματα και επιτυχίες, γέννες και δύσκολες στιγμές, αυτό το έχετε κατακτήσει: Είναι δίπλα σου και ξέρουν πότε ακριβώς τις χρειάζεσαι, ξέρουν καλά τι χρειάζεται και το κάνουν – χωρίς ούτε να το ζητήσεις, σε όλες τις στιγμές σας!

1690792475290-387021486-image005.jpg

Για τα υπόλοιπα, υπάρχουν οι φίλες της: Εκείνες που γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ ήθελε να βρίσκεται στο πάρτι γενεθλίων της κολλητής της – και τελικά, «έφεραν» το πάρτι σε αυτήν! Με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο, καθώς με τις κολλητές της έχει την πιο δυνατή σχέση, είναι δίπλα της κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς και κυρίως όταν πραγματικά τους χρειάζεται: Διότι, μια νέα μαμά χρειάζεται να διασκεδάζει σε ένα πάρτι με τις κολλητές της, ακόμα και αν αυτό γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού της – αρκεί να υπάρχει ΑΛΦΑ Χωρίς, αγάπη, νοιάξιμο και κέφι για να μετατρέπεται κάθε στιγμή σε μια δυνατή στιγμή!

image007.jpg

Οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς. Οι στιγμές μας που γίνονται μοναδικές με τους ανθρώπους μας και τις οποίες φροντίζουμε πάντα να συντροφεύει η ΑΛΦΑ Χωρίς: Στο γραφείο όταν αποζητάμε ένα γευστικό, δροσιστικό διάλειμμα, στον δρόμο, όταν θέλουμε μια στιγμή απόλαυσης από το ένα ραντεβού στο άλλο, ακόμα και στη ζωή μιας νέας μαμάς που το μωράκι της είναι ο κόσμος όλος! Κι όμως, μπορεί να έχει τις δικές της ευκαιρίες μέσα στην ημέρα της, να κλείνει τα μάτια και να απολαμβάνει μια ΑΛΦΑ Χωρίς στιγμή, όποτε θέλει.

Ακριβώς όπως μαζί μας, σε όλες τις δυνατές στιγμές μας, είναι η ΑΛΦΑ Χωρίς Αλκοόλ, η μπύρα με τα πλούσια, χαρακτηριστικά αρώματα και τη γεμάτη γεύση. Μια γεύση ισορροπημένη, απολαυστική, που προκύπτει από τα 100% φυσικά συστατικά της και μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της απόλαυσής μας, όλες τις ώρες της ημέρας: Στο γεύμα μας, στο γραφείο ή στο σπίτι, στο πάρτι με τις κολλητές μας, όπου εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες, δυνατές στιγμές!

#AlfaChoris #SeOlesTisStigmesMas