Η ζωή είναι ένα συναρπαστικό «ταξίδι» όταν είμαστε μαζί!

Η ζωή είναι ένα συναρπαστικό «ταξίδι» όταν είμαστε μαζί!

Ακόμα και τα… τρελά μπερδέματα της οργάνωσης ενός ταξιδιού διακοπών.

Δεν θα σου πω ψέματα, κάποτε, το να κάνουμε φίλους ήταν πάρα πολύ απλό: Αρκεί να μοιραζόμασταν ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια ή να βρισκόμασταν στην παιδική χαρά και ξαφνικά, είχαμε δίπλα μας την «καλύτερή μας φίλη», εκείνη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί, μας γνωρίζει όπως τον ίδιο της τον εαυτό και μαζί έχουμε δημιουργήσει μια από τις πιο δυνατές σχέσεις της ζωής μας.

Διότι τελικά, αποδεικνύεται πως όσα χρόνια και αν περάσουν, το ταξίδι της ζωής μας συνεχίζεται, μαζί με την καλύτερή μας φίλη και μάλιστα, γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό. Βλέπεις, είναι εκείνος ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μας στην πρώτη ερωτική μας απογοήτευση, στις πρώτες μας ενήλικες διακοπές με φίλους, στη μετακόμιση του σπιτιού μας και στους… εορτασμούς για την προαγωγή που πήραμε στη δουλειά. Σε όλες τις στιγμές μας, ακριβώς όπως συμβαίνει και σήμερα, η κολλητή μας είναι εκεί και ό,τι κι αν ζούμε, το ζούμε μαζί.

Ακόμα και τα… τρελά μπερδέματα της οργάνωσης ενός ταξιδιού διακοπών. Καθώς είμαστε πλέον και οι δύο πολυάσχολες, με πολλαπλές δεσμεύσεις προς κάθε κατεύθυνση, την οργάνωση των διακοπών μας δεν την λες και «απλή υπόθεση». Παρόλα αυτά, δεν χάνουμε με τίποτα τις λίγες καλοκαιρινές ημέρες κάθε χρόνο, που φεύγουμε οι δυο μας, χτίζουμε τις περιπέτειές μας, δημιουργούμε νέες κοινές εμπειρίες που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά και γεμίζουν τις στιγμές μας ευτυχία.

image003.jpg

Έτσι, κι εκείνο το απόγευμα βρεθήκαμε στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, ανοίξαμε τους οδηγούς, τους χάρτες και τα smartphone μας, πήραμε να απολαύσουμε μια ΑΛΦΑ Χωρίς και ξεκινήσαμε τα πλάνα μας… Που δεν έβγαιναν καθόλου εύκολα, μας προβλημάτισαν και κάπως, μας απογοήτευσαν…

Και κάπως έτσι, ενώ όλα μοιάζουν να έχουν πάρει την «κάτω βόλτα», μια και μόνη στιγμή έμπνευσης ήταν αρκετή για να αλλάξουν όλα: Μία απρόσμενη πρωτοβουλία μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να καταλάβουμε πως δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο παρά μόνο η δική μας διάθεση για περιπέτεια, ώστε να κάνουμε κάθε στιγμή μας μοναδική, με τους ανθρώπους μας και ένα «στην υγειά μας» με την ΑΛΦΑ Χωρίς.

Διότι, η ΑΛΦΑ Χωρίς έρχεται να συντροφεύσει τις στιγμές μας, τις αγωνίες μας, τα ξενύχτια μας και φυσικά τη χαρά μας, με τα πλούσια, χαρακτηριστικά της αρώματα και την ισορροπημένη, απολαυστική γεμάτη γεύση, από 100% φυσικά συστατικά, είναι το επίκεντρο της απόλαυσης όλες τις ώρες της ημέρας. Χωρίς περιορισμούς, μας υπενθυμίζει ότι το μόνο που αρκεί να μένει πάντα ίδιο, σε κάθε στιγμή, είναι να έχουμε δίπλα μας αυτούς που αγαπάμε, να χτίζουμε μαζί τους τις πιο δυνατές μας σχέσεις και να προχωράμε παρακάτω, ξεπερνώντας ό,τι κι αν βρεθεί στον δρόμο μας.

Αυτή ακριβώς ήταν η διάθεσή μας, όταν εκείνο το απόγευμα στο μπαλκόνι, αντί να το περάσουμε σχεδιάζοντας τις διακοπές μας, έγινε η αφορμή για τις ίδιες τις διακοπές. Περιττό να σου πω, ότι εκείνο το roadtrip που κράτησε μόνο ένα Σαββατοκύριακο, ήταν από εκείνα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ – κι ήταν σαν να ζήσαμε έναν μήνα διακοπές. Το μόνο που φροντίζαμε ήταν να ζούμε την κάθε στιγμή του ξεχωριστά, κάθε στιγμή με μπύρα ΑΛΦΑ Χωρίς, να μας δροσίζει και να γίνεται το… σημείο αναφοράς του ταξιδιού. Καταλαβαίνεις, πολύ καλά, πως κάθε φορά που τσουγγρίζαμε τις μπύρες μας, κάτι διαφορετικό εννοούσαμε στον κοινό μας κώδικα επικοινωνίας, σε ενός είδους μυστικής συνεννόησης, που έχουμε μεταξύ μας.

1690792139897-820728386-image005.jpg

Τελικά, ήταν ξεκάθαρο πως το μόνο που χρειαζόμασταν για να περάσουμε καλά, ήταν όχι σχέδια επί χάρτου, αλλά την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση! Μικρή σημασία έχουν άλλωστε οι ημερομηνίες και ο προορισμός, μιας και εκείνο που μετράει είναι να είμαστε μαζί, τσουγκρίζοντας τις ΑΛΦΑ Χωρίς και πίνοντας στην υγειά όλων εκείνων των στιγμών που μας περιμένουν, να τις ζήσουμε παρέα!

#AlfaChoris #SeOlesTisStigmesMas