Όταν η συνάδελφος έρχεται -τελικά- να σε σώσει!

Όταν η συνάδελφος έρχεται -τελικά- να σε σώσει!

Την πρώτη ημέρα στο γραφείο υπάρχουν πολλά πράγματα που σε γεμίζουν αγωνία.

Ένα από αυτά και μάλιστα από τα πιο σημαντικά για τη συνέχεια και την εξέλιξη της εργασιακής σου πορείας είναι η σχέση που θα αναπτύξεις με τους συναδέλφους σου. Διότι, είναι άνθρωποι με τους οποίους σε συνδέει το κοινό ενδιαφέρον του αντικειμένου σας, όμως μπορείς, πράγματι, να δημιουργήσεις στο γραφείο μια από τις πιο δυνατές σχέσεις της ζωής σου;

Ο ρόλος που παίζουν οι συνάδελφοι στην εργασιακή σου ημέρα, που συχνά ταυτίζεται με το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου, είναι σπουδαίος. Έχει αναφορές σε πολλές παραμέτρους, από το πώς «θα βγει η δουλειά» μέχρι το πώς θα ανυπομονείς για το lunch break σου ή για το πόσο άγχος θα έχεις στο επόμενο meeting που θα κληθείς να παρουσιάσεις το «project της σεζόν» για την εταιρεία!

Κάπως έτσι, νιώθεις πως η τύχη πραγματικά σου χαμογελάει, όταν συναντήσεις συναδέλφους που θέλουν να σε στηρίξουν, σαν να είναι φίλοι σου – και τελικά, όντως, γίνονται! Διότι οι καταστάσεις σας δένουν ακόμα περισσότερο, μοιράζεστε πολλά, ζείτε μαζί εμπειρίες που σας ενδυναμώνουν, εμπλουτίζουν τις γνώσεις σας και σας εξελίσσουν. Και κάπως έτσι, ανάμεσα σε υπερωρίες που περνούν πιο ευχάριστα τσουγγρίζοντας μια ΑΛΦΑ Χωρίς, lunch breaks που συντροφεύει η γεύση της, meetings που με τη συνάδελφο συνεννοείστε με τα μάτια και ατέλειωτα calls με συνεργάτες από κάθε άκρη της Γης, χτίζονται σχέσεις ζωής και δημιουργούνται οι πιο δυνατές σχέσεις, με ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

Κι όταν έρχεται η ώρα της παρουσίασης του επόμενου project, που το άγχος σου κόβει τα πόδια και η φωνή σου τρέμει γιατί θέλεις να τα πας καλά, θέλεις να πετύχεις, υπάρχει στο μυαλό σου μια «ασφαλιστική δικλίδα». Είναι η συνάδελφος που έχει γίνει φίλη σου, είναι ο άνθρωπος που είναι εκεί.

Μια τέτοια φιλία, μεταξύ συναδέλφων, προαπαιτεί πάντα ένα πράγμα: Η λέξη «ανταγωνισμός» να μην υπάρχει πουθενά. Έτσι, η φίλη – συνάδελφος έχει πολύ συγκεκριμένες αντιδράσεις σε όσα συμβαίνουν στο γραφείο. Για παράδειγμα, όταν ο προϊστάμενος σου αναθέτει να «βγάλεις» σήμερα μια επιπλέον αναφορά, δεν προσποιείται πως μιλάει στο τηλέφωνο, προσφέρεται να βοηθήσει. Όταν ζητάς μια ημέρα άδεια για να εκπληρώσεις μια υποχρέωση, δεν παραπονιέται που ίσως χρειαστεί να εργαστεί παραπάνω – ξέρει πως θα το ανταποδώσεις. Κι όταν βρεθείτε στο meeting room της εταιρείας για τη μεγάλη σου παρουσίαση, δεν θα «σε περιμένει στη γωνία» να τα χάσεις, για να φανεί εκείνη καλύτερη. Αντίθετα, θα είναι εκείνη που θα σε καθησυχάσει με την παρουσία της, διότι ξέρεις πως με ένα της βλέμμα, μια κίνηση, θα σε βοηθήσει να «ξεμπλοκάρεις» όπου κι αν «κολλήσεις».

Κι όταν αμέσως μετά, απολαμβάνεις την επιτυχία που έζησες, τσουγκρίζετε μαζί μια ΑΛΦΑ Χωρίς και γνωρίζετε και οι δύο πως αυτή είναι η στιγμή σας, η στιγμή που κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή.

Διότι, η ΑΛΦΑ Χωρίς είναι η μπύρα με τα πλούσια, χαρακτηριστικά αρώματα και τη γεμάτη γεύση που επιλέγεις κάθε στιγμή της ημέρας σου: Για να συνοδεύσεις το lunch στο γραφείο, να γιορτάσεις τη στιγμή σου με την ισορροπημένη γεύση της, να δροσιστείς μετά το γραφείο στο σπίτι και να την απολαύσεις στο καφέ που καταλήγετε μετά από μια ακόμα γεμάτη μέρα. Τα 100% φυσικά συστατικά της είναι το επίκεντρο της απόλαυσης και μάλιστα όλες τις ώρες της ημέρας αφού ο ήπιος, δροσιστικός και ευκολόπιοτος χαρακτήρα της συνοδεύει τέλεια όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας σου.

Οι σχέσεις που χτίζεις στη ζωή σου γίνονται πιο δυνατές με ανθρώπους που έχεις πάντα δίπλα σου, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς – ακόμα και στο επαγγελματικό περιβάλλον, όπου μπορείς να χτίσεις τις πιο δεμένες φιλίες: Με μια ΑΛΦΑ Χωρίς, κάθε στιγμή της ημέρας σας!

#AlfaChoris #SeOlesTisStigmesMas