Φάε ένα καρότο

Φάε ένα καρότο

΄Ενα καρότο την ημέρα τη γυναίκα κάνει πέρα λέμε στο Queen.gr κάθε μέρα και σας προτείνουμε να φάτε ένα καρότο.

Τα λαχανικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής. Το καρότο έρχεται πρώτο στην προτίμηση πολλών γυναικών. Αν και συνειρμικά μπορούν να γίνουν πολλές εικασίες γιατί όλοι και όλες το προτιμούν, εμείς θα σταθούμε απλά στις ευεργετικές επιδράσεις της κατανάλωσης του.
Ο χυμός του λοιπόν έχει ευεργετική δράση στα νεφρά, έτσι κάθε γυναίκα που αγαπά το κρασί παραπάνω από όσο πρέπει ή έχει πρότυπο την Britney Spears και τη Lindsay Lohan μπορεί να επωφεληθεί από την κατανάλωση του. Το καρότο επίσης βοηθά στην βελτίωση της ποιότητας του γάλακτος του θηλασμού, έτσι οι γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει μπορούν να τρώνε πολλά από εν λόγω είδος λαχανικού αν θέλουν τα μωρά τους να πίνουν γάλα ΑΑ και όχι ποιότητας συμπυκνωμένου Βελγίου.
Τέλος, τα μαλλιά και το δέρμα επωφελούνται από τις ουσίες του καρότου, έτσι κάθε γυναίκα δύναται να γλιτώσει λεφτά από κρέμες, καλλυντικά και οτιδήποτε άλλο βάλλεται εναντίον του μπάτζετ για ρούχα και αξεσουάρ. Επαγωγικά συμπεραίνουμε πως το καρότο είναι το πιο στιλάτο λαχανικό. Λίγο το' χετε για ένα λαχανικό μερικών εκατοστών;