΄Ημασταν κι εμείς στο "Μυστικό Δείπνο"

΄Ημασταν κι εμείς στο "Μυστικό Δείπνο"

'Ήπιαμε, φάγαμε, κάναμε καινούργιους φίλους στο «Underdining» και σας τα λέμε όλα «χαρτί και καλαμάρι».

Πόσο συχνά σας τυχαίνει να απολαμβάνετε ένα υπέροχο δείπνο σερβιρισμένο από ανθρώπους που δεν ξέρετε, σε ένα ζεστό ελληνικό σπιτικό, παρέα με αγνώστους και να αισθάνεστε πως είναι όλα απολύτως φυσιολογικά; Το «σχεδόν ποτέ» ήταν η σωστή απάντηση για μένα και το λατρεμένο Cartoon Dandy, όταν ορμώμενοι από την περιέργειά μας και τη γνωστή σε όλους λιγούρα μας οδηγηθήκαμε στο κατώφλι του «Underdining» και της ομάδας του.

Ο Πάρης ανέλαβε να μας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες και αφού συμπληρώσαμε την απαραίτητη αίτηση, λάβαμε το ειδικό mail που μας οδηγούσε στο «μυστικό» μας προορισμό. Ο Βασίλης, η Δέσποινα, η Νατάσα και η Σίσσυ είναι τα υπόλοιπα μέλη της ιδιαίτερης αυτή σύμπραξης που παίζοντας με τις γεύσεις, συνδυάζει ελληνικά και ξένα υλικά δημιουργώντας νοστιμιές για την πιο ετερόκλητη παρέα.
Ναι, καλά διαβάσατε, αυτό το δείπνο είναι «μυστικό» καθώς πηγαίνεις γνωρίζοντας μόνο το μενού και τη συμβολική χρηματική δωρεά που θα κάνεις αφού απολαύσεις τη βραδιά. Σε αντάλλαγμα, τα παιδιά έχουν οργανώσει ένα τεράστιο τραπέζι που απαρτίζεται από δώδεκα περίπου διαφορετικούς προσκεκλημένους που δεν ξέρεις, αλλά μέχρι να τελειώσει το βράδυ θα έχεις γνωρίσει και μάλιστα με το παραπάνω.

Από τον ανυποψίαστο φοιτητή και την κυρία που μένει στο διπλανό διαμέρισμα, μέχρι τη θεία σου τον πρώην σου, τον επόμενο, ένα παλιό συμμαθητή και ένα καινούργιο φίλο, το «Underdining» αναλαμβάνει να σε ταΐσει, να σε ποτίσει, να σε διασκεδάσει, να σου βρει νέες γνωριμίες και να σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και τις βαρετές σου συνήθειες.
Εμείς απολαύσαμε το σπιτικό σοφρίτο του Βασίλη, καταβροχθίσαμε το γευστικότατο quiche lorraine και γλύψαμε τα δάχτυλά μας με το φραουλογλυκό της Δέσποινας. Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε πως τα παιδιά όχι μόνο δεν είναι επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, σεφ και μάγειρες, αλλά ο καθένας έχει τη δική του εργασία, έχοντας απλά μετατρέψει το χόμπι τους σε δραστηριότητα, τότε τους αξίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο «μπράβο» για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν.

Αφήστε τα dinner όπως τα ξέρατε μέχρι τώρα και μπείτε γρήγορα στο underdining.net για να προλάβετε να κλείσετε τη θέση σας στο επόμενο δείπνο. Μην ξεχνάτε, το μενού, ο τόπος και ο χρόνος είναι πάντα διαφορετικά και μυστικά μέχρι τελευταίας στιγμής.

Αυτό το μυστικό θα μείνει μεταξύ μας!