Παραγγείλετε online σε 1 λεπτό!

Παραγγείλετε online σε 1 λεπτό!

Το e-food.gr είναι το μεγαλύτερο δίκτυο παραγγελίας φαγητού μέσω internet στην Ελλάδα.

Το e-food.gr με την υποστήριξη του e-shop.gr παρουσιάζουν το μεγαλύτερο δίκτυο παραγγελίας φαγητού μέσω internet στην Ελλάδα.

Η νέα πλατφόρμα online παραγγελιών delivery φαγητού e-food.gr είναι εδώ και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί. Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε online το αγαπημένο σας φαγητό επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα που αποτελείται από 250 και πλέον εστιατόρια delivery. Βρείτε με ένα κλικ μεγάλες αλυσίδες όπως Pizza Hut, Pizza Fan, Burgering House, KFC, Η Πίττα του Παππού, Πάπρικα, μέχρι το κοντινότερο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σας. Εύκολα, γρήγορα, αλλά κυρίως αποτελεσματικά. Χωρίς κόπο και χωρίς να ψάχνετε το τηλέφωνο από τις πληροφορίες καταλόγου.

Επίσης, ανατρέξτε άμεσα στον ηλεκτρονικό κατάλογο του κάθε εστιατορίου και μάθετε για τις τρέχουσες προσφορές που ισχύουν, με ένα κλικ από τον καναπέ του σπιτιού σας ή την καρέκλα του γραφείου σας. Δώστε τέλος στην αναμονή στο τηλέφωνο μέχρι να απαντηθεί η κλήση σας και στα λάθη που πολλές φορές γίνονται από τις τηλεφωνικές παραγγελίες. Αποθηκεύστε την παραγγελία σας και ανατρέξτε ανά πάσα στιγμή στο ιστορικό σας, για να παραγγείλετε με ακόμα λιγότερα κλικ.

Επιπρόσθετα, σε ειδικές περιόδους, με κάθε σας παραγγελία προσφέρετε βοήθεια σε συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται μέσα από συνεργασίες που γίνονται με διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Τέλος, με την τεχνογνωσία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το e-food.gr, είναι σίγουρο ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και μια δοκιμή θα σας πείσει.
Κάντε την παραγγελία σας παιχνίδι και απολαύστε εύκολα και γρήγορα φαγητό από το e-food.gr.