Πρώτο πιάτο στη μπλογκόσφαιρα από τη Veggie Wedgie

Πρώτο πιάτο στη μπλογκόσφαιρα από τη Veggie Wedgie

Ένα vegan blog που κάνει τα κρέατα να φαίνονται άνοστα.

Τα blogs είναι τα νέα, θεματικά περιοδικά. Το γεγονός αυτό που ισχύει σε απόλυτο βαθμό για τη μόδα και την ομορφιά, αλλά απ'ότι φαίνεται και για την μαγειρική. Εκεί που τα περιοδικά μαγειρικής ανακυκλώνουν τις ίδιες συνταγές, τα blogs δίνουν την ευκαιρία σε νέους μάγειρες και γαστρονόμους να αναδείξουν το ταλέντο τους και τη δημιουργικότητα τους.

Μία από αυτές είναι και μία Ελληνίδα, η Νίνα. Το blog της Veggie Wedgie είναι η επιτομή της κομψότητας της μαγειρικής, καθώς οι φωτογραφήσεις που κάνει, ως στιλίστρια των φαγητών που ετοιμάζει, θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στα μεγαλύτερα περιοδικά μαγειρικής στον κόσμο. Αλλά η ουσία της δουλειάς της δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά οι γεύσεις της.

Προτείνοντας μόνο χορτοφαγικές συνταγές καταφέρνει να δίνει γεμάτες, πολυεπίπεδες γεύσεις μέσα από τις συνταγές της, που κάνουν το vegan φαγητό να φαίνεται πιο λαχταριστό και από ένα κομμάτι παστίτσιο. Δεν το λετε λίγο αυτό. Απολαύστε άφοβα και υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα στο blog της, veggie-wedgie.com