Η οικογένεια του Στραγγιστού ΜΕΒΓΑΛ μεγάλωσε και ανανεώθηκε!

Η οικογένεια του Στραγγιστού ΜΕΒΓΑΛ μεγάλωσε και ανανεώθηκε!

Η ΜΕΒΓΑΛ παρουσιάζει το νέο Στραγγιστό γιαούρτι, ένα γιαούρτι φτιαγμένο από ολόφρεσκο γάλα με αυθεντική, πλούσια γεύση από τη Μακεδονία.

Το Στραγγιστό γιαούρτι της ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί σε νέες συσκευασίες, που με κυρίαρχο το λευκό τους χρώμα αναδεικνύουν την αγνότητα και τη φρεσκάδα του ποιοτικού γιαουρτιού.

Το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού και αποτελεί την ιδανική γευστική πρόταση για όσους επιθυμούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Μπορεί κάποιος να το απολαύσει σκέτο, ως ένα ελαφρύ γεύμα με κριτσίνια ή ως ένα υγιεινό επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα ή γλυκό του κουταλιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει κανείς το παραδοσιακό ελληνικό τζατζίκι ή άλλες νόστιμες συνταγές φαγητών και γλυκών.

Το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί σε δύο τύπους: πλήρες με 10% λιπαρά και ελαφρύ με 2% λιπαρά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Το βρίσκουμε σε διπλή συσκευασία κυπέλλων των 200γρ., σε πρακτική συσκευασία του 1 κιλού ή από τον πάγκο των super markets, σε τιμές που συμφέρουν!

Νέο Στραγγιστό Μεβγάλ, το αυθεντικό γιαούρτι από τη Μακεδονία!