Yummy Scandal δια χειρός... Παρλιάρου!

Yummy Scandal δια χειρός... Παρλιάρου!

Ο αγαπημένος patissier συνεργάζεται με την ΕΒΓΑ σε δύο νέες γεύσεις για αυτο το καλοκαίρι

Λάτρεις της σοκολάτας και του parfait ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις στον απόλυτο βαθμό: δύο νέα παγωτά Scandal έρχονται στα ψυγεία της ΕΒΓΑ και ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα των πρώτων υλών, τα μεγάλα τραγανά κομμάτια ξηρών καρπών, τη βελούδινη υφή και τον πληθωρικό gourmet χαρακτήρα τους, όπως αρμόζει σε κάθε δημιουργία με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Στο Scandal "The Gianduia Story", η λατρεμένη σοκολάτα gianduia, που κλείνει μέσα της την αυθεντικότητα και τα αρώματα της πραλίνας φουντουκιού, φλερτάρει με καραμελωμένα φουντούκια εξαιρετικής ποιότητας σε μεγάλα κομμάτια και συνδυάζεται υπέροχα με πλούσιο σιρόπι gianduia σε ένα εξαιρετικό παγωτό που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό λάτρη της chocoholic! «Η Gianduia είναι μια σοκολάτα γεμάτη ιστορία και συγκίνηση για εμάς τους ζαχαροπλάστες. Εφευρέθηκε το 1852 στο Τορίνο και πήρε το όνομά της από τον Gianduia, επίσημο καρνάβαλο της περιοχής του Πιεμόντε στη Βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για μια αφράτη σοκολάτα γάλακτος που περιέχει πάστα φουντουκιού. Όταν έφτιαξα για πρώτη φορά παγωτό με σοκολάτα Gianduia, κατάλαβα πόση μαγεία κλείνει μέσα του ένα φουντούκι», εξηγεί ο Στέλιος Παρλιάρος.

Στο Scandal "The Parfait Story", θα γευστείτε την αυθεντική εμπειρία παγωτού parfait, με πρωταγωνιστές την αφράτη πλούσια κρέμα, το αυθεντικό γλυκό βύσσινο και τους τραγανούς ξηρούς καρπούς. «Η ονομασία αυτή δόθηκε από τους Γάλλους, γιατί στην παρασκευή του παγωτού parfait, όλο το μυστικό βρίσκεται στην ισορροπία των υλικών και στην προσεκτική τους ανάμειξη, ώστε να απολαμβάνουμε ένα πληθωρικό παγωτό με κρεμώδη υφή. Ακόμη θυμάμαι τη γεύση από το parfait παγωτό των παιδικών μου χρόνων στην Κωνσταντινούπολη.»