Νέο Lipton Ice Tea: Ροδάκινο χωρίς ζάχαρη!

Νέο Lipton Ice Tea: Ροδάκινο χωρίς ζάχαρη!

Δροσισ- tea-τε άφοβα και αυτό το καλοκαίρι!

Το Lipton Ice tea εγκαινιάζει δυναμικά την καλοκαιρινή περίοδο εμπλουτίζοντας την επιτυχημένη σειρά παγωμένου τσαγιού Χωρίς Ζάχαρη με μία νέα γλυκιά και αγαπημένη γεύση, το Lipton Ice Tea Ροδάκινο Χωρίς Ζάχαρη.

Όσοι αγαπούν το παγωμένο τσάι αλλά προσέχουν παράλληλα τη διατροφή τους έχουν όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις πλέον λόγους να δροσίζονται χωρίς ενοχές και... χωρίς θερμίδες!

Η σειρά Lipton Ice Tea Χωρίς Ζάχαρη κυκλοφορεί πλέον και στις τρεις αγαπημένες γεύσεις Lipton, το Πράσινο Τσάι, το Λεμόνι και το ολοκαίνουριο Ροδάκινο, και υπόσχεται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερούνται, όλη την απόλαυση του αγαπημένου πράσινου και μαύρου παγωμένου τσαγιού.

Τα Lipton Ice Tea Χωρίς Ζάχαρη υπόσχονται ανανέωση του οργανισμού με ένα φυσικό προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα φλαβονοειδή, τα οποία ενισχύουν το σώμα και προσφέρουν στον οργανισμό ευεξία και αναζωογόνηση, χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Ζήστε λοιπόν μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία με το Lipton Ice Tea και φέτος, απολαμβάνοντας κάθε γουλιά από την ολοκληρωμένη σειρά παγωμένου τσαγιού Χωρίς Ζάχαρη.

Εσείς ακόμη να δροσισ-tea-τε;