Ζήστε την πιο απολαυστική ιστορία του καλοκαιριού

Ζήστε την πιο απολαυστική ιστορία του καλοκαιριού

Με τα νέα scandal της ΕΒΓΑ by Stelios Parliaros!

Δύο ιστορίες μοναδικής απόλαυσης παγωτού δημιούργησε το SCANDAL με την υπογραφή του μοναδικού δημιουργού Στέλιου Παρλιάρου:
SCANDAL "THE GIANDUIA STORY" για τους λάτρεις της σοκολάτας και SCANDAL "THE PARFAIT STORY" για τους οπαδούς του parfait κρέμα!

Τα δύο νέα παγωτά SCANDAL ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα των πρώτων υλών, τα μεγάλα τραγανά κομμάτια ξηρών καρπών, τη βελούδινη υφή και τον πληθωρικό gourmet χαρακτήρα τους, αντάξια της υπογραφής του Στέλιου Παρλιάρου.

Στο SCANDAL "THE GIANDUIA STORY" η gianduia, πολυσυζητημένη και αγαπημένη σοκολάτα των σεφ όλου του κόσμου, που κλείνει μέσα της την αυθεντικότητα και τα αρώματα της πραλίνας φουντουκιού, υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία παγωτού! Καραμελωμένα φουντούκια εξαιρετικής ποιότητας σε μεγάλα κομμάτια συνδυάζονται υπέροχα με πλούσιο σιρόπι gianduia ανταμείβοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το SCANDAL "THE PARFAIT STORY" σε κατακτά με την αφράτη πλούσια κρέμα του, το αυθεντικό βύσσινο γλυκό και τους τραγανούς ξηρούς καρπούς. Η εναλλαγή της κρεμώδους υφής με τραγανούς ξηρούς καρπούς απογειώνει την απόλαυση. Μία απόλαυση για αυτούς που αναγνωρίζουν και επιζητούν το αυθεντικό parfait παγωτό.

Απολαύστε λοιπόν, ανάλογα με τη διάθεσή σας, εκλεκτή σοκολάτα gianduia με λαχταριστό σιρόπι gianduia και μεγάλα κομμάτια από καραμελώμενα φουντούκια ή πλούσιο παγωτό parfait με αυθεντικό γλυκό βύσσινο και τραγανούς ξηρούς καρπούς!