The Agave Lime Exotics: Δοκιμάστε τις νέες λαχταριστές και εξωτικές γεύσεις των T.G.I. Friday’s

The Agave Lime Exotics: Δοκιμάστε τις νέες λαχταριστές και εξωτικές γεύσεις των T.G.I. Friday’s

Η Agave Lime Sauce θα σας ξετρελάνει. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και δεν υπάρχει καλύτερη έξοδος για εμάς, από τα T.G.I Fridays. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε εκπληκτικά cocktails και γευστικά πιάτα! Τα Friday's ανανεώθηκαν και ο νέος κατάλογός τους είναι πιο yummy από ποτέ. Τα νέα πιάτα των T.G.I. Friday's® με Agave Lime Sauce είναι σκέτος πειρασμός. Όλη η ομάδα του Queen στην πρόσφατη επιδρομή που έκανε στο T.G.I Friday's στο Κεφαλάρι, ξετρελάθηκε με τις νέες γεύσεις.

Τα δοκιμάσαμε όλα και σας προτείνουμε τα εξής:


Ξεκινήστε το γεύμα σας με τα νόστιμα Agave Lime Wings. Γλυκοπικάντικες φτερούγες κοτόπουλου επικαλυμμένες με τη σπιτική Friday's® Agave Lime sauce. Για κυρίως, επιλέξτε ανάμεσα σε γευστικά πιάτα, όπως το Agave Lime Chicken, παναρισμένο κοτόπουλο το οποίο συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά και pineapple picodegallo, μια εξωτική γεύση που συνδυάζεται άψογα με τη Friday's® Agave Lime sauce. Το γαρνίρισμα με σουσάμι και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, ολοκληρώνει τη συνταγή. H Agave Lime Chicken Fajita είναι μια επιλογή που σίγουρα θα λατρέψουν οι λάτρεις της fajita αλλά και όχι μόνο! Μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, που συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά, pickled onions και τη σπιτική Friday's® Agave Lime sauce, σε καυτό μαντεμένιο σκεύος. Σερβίρεται με φρέσκο guacamole, picodegallo, κύβους ανανά, iceberg, sourcream και αχνιστές πίτες από αλεύρι. Το τρίτο κυρίως πιάτο με βάση την Friday's® Agave Limesauce, είναι το Agave Lime Pork Cutlets. Χοιρινά φιλετάκια σωταρισμένα με μπαχαρικά Cajun. Σερβίρονται με ρύζι με μυρωδικά και γαρνίρονται με φέτα φρέσκου ανανά ψημένου στη σχάρα.

Ολοκληρώστε τo ταξίδι απόλαυσης με τα πιο δροσερά καλοκαιρίνα cocktails. Η Strawberry Basil Margarita με Jose Cuervo Especial Silver®, φρέσκες φράουλες, βατόμουρα, triplesec, agave sour mix και φρέσκα φύλλα βασιλικού είναι μία πολύ φρέσκια εκδοχή της κλασικής margarita που δε θα περάσει απαρατήρητη!

Αλλά και η αγαπημένη σας Margarita παίρνει ένα εξωτικό twist, με την Tommy's Margarita. Φρέσκο μίγμα lime και σιρόπι αγαύης που απογειώνουν τη γεύση της Jose Cuervo®.

Something extra:
Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό των T.G.I. Friday's®, Agave Lime Exotic στο Instagram, για να κερδίσετε γευστικά δώρα!

Τα βήματα είναι απλά:
1. Φωτογραφίστε το Agave Lime πιάτο σας, όσο πιο λαχταριστά μπορείτε
2. Ακολουθήστε τα T.G.I. Friday's® στο Instagram @tgifridays.gr
3. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας στο Instagram, με το hashtag #agavelimeexotics

Ακολουθήστε τα T.G.I. Friday's® στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για ακόμα περισσότερα καταπληκτικά φαγητά και ποτά, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIF