Τα πιο hot τσουρέκια της αγοράς από τη «ΓιαγιαΚούλα»!

Τα πιο hot τσουρέκια της αγοράς από τη «ΓιαγιαΚούλα»!

Ο χειμώνας έφθασε φέτος νωρίς και η Γιαγιακούλα άρχισε να ζυμώνει τα θρυλικά της τσουρέκια που έχουν κάνει θραύση. Απλά, πολίτικα με μπόλικο μαχλέπι, μαστίχα και φρέσκο βούτυρο ή γεμιστά με ζουμερή πραλίνα και καβουρδισμένο αμύγδαλο, ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά και καταναλώνονται ζεστά πριν ακόμα προλάβουν να κρυώσουν από τους φίλους του είδους!

Αυτό το χειμώνα η παραδοσιακή «Γιαγιακούλα», βάζει όλη την τέχνη και το μεράκι της και ζυμώνει με τα γνωστά αυθεντικά και αγνά της υλικά, απίθανα κρουασάν που λιώνουν στο στόμα...
Επισκεφθείτε την και απολαύστε τις γνωστές παραδοσιακές χειροποίητες πίτες της, τα τσουρέκια και τα κρουασάν της. Πραγματικά πρωτόγνωρη γευστική πανδαισία! Και να θυμάστε:
Οι πίτες είναι φρέσκες, όχι προκατασκευασμένες με χειροποίητο φύλλο, που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά μπροστά στον πελάτη με τα πιο αγνά υλικά.
Ό,τι δεν καταναλώνεται μέσα στην ημέρα, προσφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Αν είστε λοιπόν λάτρης του αυθεντικού, παραδοσιακού, χειροποίητου, τότε η Γιαγιακούλα σας περιμένει στη σπιτική της γωνιά, Λαοδίκης 36-38, στην Πλατεία Εσπερίδων-Γλυφάδα (www.giagiakoula.gr) για γευστικά ταξίδια που θα ξυπνήσουν τις καλύτερες μας αναμνήσεις...