Νέα σειρά έτοιμων προς μαγείρεμα γευμάτων Kallimanis Greek Home Flavours!

Νέα σειρά έτοιμων προς μαγείρεμα γευμάτων Kallimanis Greek Home Flavours!

Ελληνικές Σπιτικές Γεύσεις σχεδιασμένες για τον Ευρωπαίο καταναλωτή.

Η νέα σειρά κατεψυγμένων γευμάτων, έτοιμων προς μαγείρεμα, είναι εμπνευσμένη από αυθεντικές και γευστικές ελληνικές σπιτικές συνταγές που συνδυάζουν το ποιοτικό ψάρι με τα εκλεκτότερα συστατικά της ελληνικής γης, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το Κολυμβάρι της Κρήτης (ΠΟΠ – Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης), θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, πιπεριές Φλωρίνης, ελιές Καλαμών (ΠΟΠ), ασύρτικο κρασί Σαντορίνης (ΠΟΠ), ελληνικό γιαούρτι, ελληνική φέτα (ΠΟΠ) καθώς και ελληνικά λαχανικά και βότανα. Τα ψάρια είναι εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας, τσιπούρα και λαβράκι Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας (είτε σε μορφή φιλέτων είτε σε ολόκληρο ψάρι απολεπισμένο, απεντερωμένο, εκβραγχιωνισμένο), αλλά και τα δημοφιλέστερα στο κοινό που απευθυνόμαστε είδη, όπως βακαλάος και σολομός.

Η νέα πρωτοποριακή σειρά απευθύνεται τόσο στην αγορά λιανεμπορίου όσο και στην επαγγελματική αγορά HORECA και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους καταναλωτές της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης που εκτιμούν και αποζητούν τη διατροφική αξία του ελληνικού ψαριού και της καλής ελληνικής κουζίνας, αφού τους προσφέρει τη δυνατότητα να εντάξουν το ποιοτικό ψάρι στην καθημερινότητά τους επιλέγοντας ανάμεσα σε μία ποικιλία από αυθεντικές ελληνικές συνταγές μαγειρικής. Οι συνταγές φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef, Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής εντός αλλά κι εκτός συνόρων, έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ιαπωνία, Αργεντινή και Αμερική & στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σύδνεϋ.

Βασική καινοτομία των νέων προϊόντων αποτελεί ο τρόπος μαγειρέματος τους μέσα στη σακούλα ψησίματος στην οποία είναι συσκευασμένα. Η σακούλα-λαδόκολλα είναι φτιαγμένη από πολυεστέρα, κατάλληλο για μαγείρεμα τόσο σε συμβατικό φούρνο όσο και σε φούρνο μικροκυμάτων. Τα προϊόντα τοποθετούνται μαζί με τη σακούλα τους στο φούρνο για απευθείας μαγείρεμα από την κατάψυξη (χωρίς ξεπάγωμα). Χάρη στo προηγμένο σύστημα ελέγχου εξαερισμού της σακούλας, το ψάρι ψήνεται μέσα σε λίγα λεπτά με απόλυτη επιτυχία παραμένοντας ζουμερό και απολαυστικό, ενώ η κουζίνα διατηρείται καθαρή και χωρίς οσμές.