BACARDI Legacy Cocktail Competition: Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Γωγώ Φούντα
BACARDI Legacy Cocktail Competition: Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Ο παγκοσμίου φήμης διαγωνισμός ανέδειξε τον μεγάλο νικητή που θα ταξιδέψει στο διεθνή τελικό της Μόσχας

Το BACARDI Legacy Cocktail Competition, ο παγκοσμίου φήμης διαγωνισμός για bartenders υποδέχτηκε τους τέσσερις επικρατέστερους bartenders στον ελληνικό τελικό για την επιλογή του νικητή που θα ταξιδέψει στο διεθνή τελικό στη Μόσχα και θα διεκδικήσει μία θέση στην ιστορία του BACARDI.

Οι τέσσερις υποψήφιοι παρουσίασαν το cocktail τους, μίλησαν για την έμπνευση τους, καθώς και για το τρίμηνο πλάνο προώθησης της δημιουργίας τους. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο David Cordoba, Brand Ambassador BACARDI, ο Shingo Gokan, νικητής BACARDI Legacy 2012 και καταξιωμένος bartender στη Νέα Υόρκη, ο Alex Kratena, επικεφαλής bartender του 'Artesian Bar' στο Λονδίνο, και ο Γιάννης Κοροβέσης, καταξιωμένος bartender και ιδιοκτήτης του Bitterbooze.com, ανέδειξαν νικητή τον Στέλιο Παπαδόπουλο με το cocktail 'BACARDI Elements'. Η διαδικασία αξιολόγησης ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς όλες οι συμμετοχές ήταν υψηλού επιπέδου και ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο στις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στον '7ο-City Loft' που διαμορφώθηκε ειδικά για τη βραδιά αυτή. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να 'γευτούν' όλα τα cocktails και να απολαύσουν μια ιδιαίτερη βραδιά, αντίστοιχη των ευρωπαϊκών διαγωνισμών αποδεικνύοντας πως το bartending στη χώρα μας έχει σίγουρα πολύ μέλλον μπροστά του.