Winter Omakase Menu: μια εξαιρετική πρόταση στο Matsuhisa Athens!

Winter Omakase Menu: μια εξαιρετική πρόταση στο Matsuhisa Athens!

Λάτρεις του sushi... σπεύσατε!

Για το Matsuhisa Athens, που φιλοξενείται στο ομορφότερο "μπαλκόνι" της πόλης, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αρκεί να πούμε πως είναι ο κορυφαίος "προορισμός" για sushi στην Ελλάδα και κρίκος της διάσημης αλυσίδας του Nobuyuki Matsuhisa στον κόσμο.

Αυτή τη σεζόν, το Matsuhisa σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα αλλά και ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο menu, το «Winter Omakase», με 6 πιάτα ξεχωριστών συνδυασμών, στην εξαιρετική τιμή των 40 ευρώ.


Παράλληλα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο "τρέχουν" DJ nights με μουσική υπόκρουση ενώ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα ξεχωριστά cocktails με την υπογραφή του Nobu. Για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις σας, θυμίζουμε πως ο Nobuyuki Matsuhisa, περισσότερο γνωστός ως Nobu, είναι ίσως ο πιο γνωστός Ιάπωνας chef, από τους κορυφαίους του κόσμου. Οι προτάσεις του έχουν τις ρίζες τους στην παραδοσιακή γιαπωνέζικη κουζίνα αλλά ο διάσημος σεφ έχει ενσωματώσει στα πιάτα του τόσο τη γνώση όσο και την εμπειρία που έχει συλλέξει, δουλεύοντας σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Γνωστότερη δημιουργία του, ο μαύρος μπακαλιάρος με μίσο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του.