Hot Spot Alert: Ψάξαμε & ανακαλύψαμε τα καλύτερα cocktails της πόλης με superfoods

Hot Spot Alert: Ψάξαμε & ανακαλύψαμε τα καλύτερα cocktails της πόλης με superfoods

Το πιο εύκολο και... εύγεστο ρεπορτάζ  που κάναμε εδώ και καιρό!

Βάλαμε τα τακούνια μας, πήραμε το αυτοκίνητό μας (ναι, μπορείς να βρεις να παρκάρεις) και φτάσαμε στη "διαβόητη" πλατεία Αγίας Ειρήνης γιατί μάθαμε ότι κάτι καλό συμβαίνει κάθε βράδυ στην οδό Καλαμιώτου.

Μας είπαν ότι εκεί μπορούμε να μεθύσουμε υγιεινά... ή κάπως έτσι και η δημοσιογραφική μας περιέργεια (ας το ρίξουμε εκεί) μας οδήγησε το ίδιο κιόλας βράδυ στο Chaplin!

Ως γυναίκες που λατρεύουμε τα cocktails, αλλά και την υγιεινή διατροφή (τα 30 και κάτι έτη δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια!) αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τα ποτά του all day bar της Αθήνας, που συζητάτε όλο και περισσότερο! O συνδυασμός του αλκοόλ με δυναμωτικά superfoods μας έφτιαξε τη διάθεση... πριν καν τα πιούμε!

Η πρώτη εικόνα του μαγαζιού από την πλευρά του interior design, είναι αρκετά ξεχωριστή: ακατέργαστο ξύλο, μεταλλικές λεπτομέρειες, μια λανθάνουσα αίσθηση artepovera, να συνυπάρχουν με νεο-μπαρόκ κομμάτια, όπως ο εντυπωσιακός πολυέλαιος και cozy έπιπλα σαν τον πετρόλ καναπέ που θυμίζει αμερικάνικο diner. Το αποτέλεσμα, ένας μετα-βιομηχανικός χώρος που ξαφνιάζει ευχάριστα χωρίς να «κουράζει», χωρίς να μετατοπίζει το ενδιαφέρον από αυτό που έχει τελικά σημασία: τα ποτά.

Και ήταν ότι είχαμε σκεφτεί... και κάτι καλύτερο!
Χρωματιστά cocktails με «πρωταγωνιστές» superfoods που συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες με την ιδιαίτερη γεύση. Cranberry, açai, goji, maca και όχι μόνο δίνουν... ραντεβού σε δημιουργίες όπως το FantasticFour, με 4 είδη από superfoods (μούρα goji, eldelberry, acai, raspberry) passionfruitpure και τεκίλα, το MalePornstar με brandy, bitters, χυμό λεμονιού και superfoodmaca, το Chaplin με μαστίχα, δύο λεπτές φέτες φρέσκο αγγούρι, χυμό lime, ροδόνερο και ιπποφαές και το Kiss me (για δύο άτομα) με vodka, χυμό acai, φρέσκο βασιλικό, χυμό lime και σιρόπι.
Η γράφουσα σας προτείνει χωρίς δεύτερη σκέψη το Fantastic Four γιατί είναι το πιο "θεϊκό" ποτό που γεύτηκε ο ουρανίσκος μας τον τελευταίο καιρό!

Info:
Chaplin Coffee and Cocktail Bar: Καλαμιώτου 16, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα (καθημερινά από τις 09.00 το πρωί).τηλ: 210 3237043