Μην πετάτε τις φλούδες πορτοκαλιού το ξύσμα τους θα σας χρησιμεύσει
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Στην φιλοσοφία του ότι όλα είναι χρήσιμα στη φύση και δεν πετιέται τίποτα, έρχεται να απαντήσει η φλούδα του πορτοκαλιού. Βλέπετε, το ξύσμα της εκτός του ότι είναι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, είναι και μία τέλεια πρώτη ύλη που θα προσθέσει άρωμα και γεύση στα πιάτα σας. Μπορείτε να βάζετε ξύσμα πορτοκαλιού στις σάλτσες σας, σαν μυρωδικά στα ψητά σας αλλά και στη γέμιση και στις ζύμες στα γλυκά σας. Προσέξτε να μην αφήσετε πολύ από τη λευκή σάρκα στο ξύσμα γιατί θα πικρίσει.
Bloggers
01
10