Ζαχαρίτσα στη μαγειρική
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Δύο πολύ απλά tips για την χρησιμότητα της ζάχαρης στη μαγειρική:
Όταν θέλετε να τσιγαρίσετε κρεμμύδι πολύ απλά βάλτε λίγη ζαχαρίτσα μέσα στο τηγάνι και λιγότερο λάδι από ότι συνήθως και τα κρεμμυδάκια σας θα γίνουν πολύ νόστιμα και καραμελένια και δεν θα χρειαστείτε περισσότερο λάδι.
Για να κάνετε τα λαχανικά σας πάλι πράσινα σαν φρέσκα απλά ρίξτε λίγη ζάχαρη στο νερό ενώ τα βράζετε. Το χρώμα τους θα γίνει έντονο πράσινο, έτοιμο για φάγωμα.
Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!
Bloggers
01
10