Ένας... μοσχομυριστός τρόπος να προστατέψετε τη ζάχαρή σας

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερους μικρούς -ανεπιθύμητους- επισκέπτες έχουμε στην κουζίνα μας. Όχι, μην αγχώνεστε, η κουζίνα σας δεν είναι βρώμικη, αυτά συμβαίνουν και στις πιο καλές κουζίνες, ίσα-ίσα τα ζουζούνια λατρεύουν τους καθαρούς χώρους. Και ναι, υπάρχει λύση ακόμα και για τα ακατόρθωτα, όπως τα μικρά μαμούνια που κατασκηνώνουν στης ζαχαρίτσα σας. Πολύ απλά βάλτε 3-4 κεφαλάκια αποξηραμένο γαρύφαλλο και τα μαμούνια δεν θα ξαναενοχλήσουν την ζάχαρή σας. Bonus δώρο, η ζάχαρη θα μοσχομυρίζει με το υπέροχο άρωμα του γαρύφαλλου.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ