Πώς να κάνετε τα ψητά σας ψάρια ακόμα πιο νόστιμα

Πώς να κάνετε τα ψητά σας ψάρια ακόμα πιο νόστιμα

Μία εύκολη συνταγή για σος που ταιριάζει πολύ με τα λευκά ψάρια και τους δίνει μοναδική γεύση, είναι αυτή με πολύ σκορδάκι και λιαστές ντομάτες. Απλά κάψτε σε ένα τηγάνι 4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά 4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια σβήνετε με λίγο λευκό κρασί και προσθέτετε 300γρ λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώστε. Αφήστε την σάλτσα να δέσει και μόλις είναι έτοιμη, περιχύστε με αυτή το ψάρι σας.