To αγαπημένο snack του Ryan Reynolds

To αγαπημένο snack του Ryan Reynolds
Ο Reynolds αφήνει τους κοιλιακούς για να απολαύσει τις αγαπημένες του γεύσεις.

Τα snack είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση. Δεν παχαίνουν πολύ και λύνουν εύκολα τα χέρια σε ώρες πείνας. O καλογυμνασμένος Ryan Reynolds φαίνεται πως συμφωνεί και έρχεται να προτείνει τη δική του συνταγή, εκείνη που φτιάχνει τις λίγες ώρες που περνάει στο πολυτελές του διαμέρισμα.

Υλικά
2/3 κούπας γάλας
4 μεγάλα αβγά χτυπημένα
2 κουταλάκια του τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι του τσαγιού βανίλια
1/4 κουταλιά του τσαγιού αλάτι

Εκτέλεση
1 Αγοράστε ένα οποιοδήποτε ψωμί της αρεσκείας σας. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και κρουασάν ή ψωμί με κανέλα και σταφίδες.
2 Κόψτε ένα καρβέλι ψωμί σε χοντρές φέτες (ή κόψτε 3-4 κρουασάν στη μέση). Αλείψτε τις φέτες με λίγο βούτυρο.
3 Ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε όα τα υλικά του μείγματος σε ένα μεγάλο δοχείο για να μπορείτε να βουτάτε μία μία τις φέτες του ψωμιού.
4 Βάλτε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και απλώστε το σε όλη την επιφάνεια. Βουτήξτε τη μια φέτα στο μείγμα και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε τη στο τηγάνι. Συνεχίστε έτσι και με τις υπόλοιπες.
5 Γυρίστε από την άλλη πλευρά η φέτα για να δείτε εάν έχει γίνει. Αν είναι καλή και ξεροψημένη γυρίστε τη από την άλλη και συνεχίστε με τα υπόλοιπα κομμάτια.
6 Η συνταγή φαίνεται πολύ απλή! Τηγανήστε τις φέτες μέχρι να γίνουν όπως ακριβώς τις θέλετε. Θυμηθείτε να ξαναβάλετε βούτυρο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώ όταν είναι έτοιμες ρίξτε από επάνω λίγο ακόμα βούτυρο, σιρόπι ή μέλι.