Μικρό μυστικό για τέλειες ψητές πατάτες
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Για να έχετε τις τέλειες πατάτες φούρνου, τραγανές στο εξωτερικό τους και τρυφερές μέσα, υπάρχει ένα μικρό tip που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Πριν βάλετε τις φρεσκοκομμένες πατάτες σας στο φούρνο, περάστε τες για 3-4 λεπτά από ένα τηγάνι με καυτό λάδι, ίσα-ίσα να καούν λίγο. Στη συνέχεια τοποθετείστε τις στο ταψί χωρίς επιπλέον λάδι. Οι πατάτες σας είναι έτοιμες.
Σας αρέσουν οι προμαγειρεμένες πατάτες αλλά ξέρετε ότι δεν είναι και το πιο υγιεινό φαγητό που θα μπορούσατε να φάτε; Πολύ απλά, μην τις τηγανίζετε. Βάλτε τες στο φούρνο με λίγο λαδάκι, αλατάκι, μαύρο πιπέρι και δενδρολίβανο και οι πατάτες σας θα γίνουν πιο νόστιμες και από τις τηγανιτές.
Bloggers
01
10