Μία εναλλακτική του μπεν-μαρί από τον Gordon Ramsay
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Τι γίνεται όταν το εορταστικό γεύμα σας είναι προ πυλών, η κουζίνα βομβαρδισμένο τοπίο, η ώρα στενεύει και η τούρτα σοκολάτα σας δεν είναι ακόμα έτοιμη;
Αυτό το άτιμο το μπεν-μαρί είναι μπελαλίδικη δουλειά. Και όμως υπάρχει ο τρόπος να λιώνουμε την σοκολάτα μας εύκολα και γρήγορα όταν είναι ανάγκη. Ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής Gordon Ramsay, μας συμβουλεύει να κόψουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια, να την βάλουμε σε ένα μπολ και να το τοποθετήσουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε καλά και η λιωμένη σοκολάτα σας είναι έτοιμη.
Bloggers
01
10