Ποιο υλικό δεν επηρεάζεται καθόλου όταν το καταψύχετε;

Ποιο υλικό δεν επηρεάζεται καθόλου όταν το καταψύχετε;

Πολλές φορές όταν βάζετε υλικά στην κατάψυξη στεγνώνουν και μετά η γεύση όταν μαγειρεύετε δεν είναι τόσο πλούσια και έντονη όπως θα ήταν αν είχαν μαγειρευτεί όταν τα αγοράσατε. Υπάρχει ένα υλικό που μένει ανεπηρέαστο και δεν στεγνώνει όταν καταψυχθεί. Ο λόγος για τα ζαχαρωτά, γνωστά και ως marshmallows που μπορείτε να βάλετε στην κατάψυξη χωρίς να φοβάστε ότι θα έχουν αλλοιωμένη γεύση όταν θα έρθει η ώρα να τα ψήσετε.