Μαυρισμένο μαρούλι: Κι όμως μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε!

Μαυρισμένο μαρούλι: Κι όμως μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε!

Ένα μαρούλι που έχετε αφήσει μερικές μέρες στο ψυγείο και έχουν αρχίσει να μαυρίζουν τα φύλλα του, σίγουρα δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη σαλάτα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να το σοτάρετε και να το σερβίρετε στο πλάι κάποιων κρεάτων για να δώσει μία γκουρμέ νότα στο πιάτο σας. Απλά προσέξτε να μην έχει μουχλιάσει γιατί τότε σίγουρα θέλει πέταμα.