Έξυπνο tip για να κρατιούνται φρέσκα τα μήλα σας μετά το κόψιμο
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Όταν ετοιμάζετε μία μηλόπιτα, ξέρετε πως πρέπει να αφήσετε τα κομμένα μήλα σας λίγα λεπτά στην μαρινάδα σας για να βουτήξουν καλά τα ζουμιά και τις γεύσεις των μπαχαρικών. Και όλοι ξέρουν, πόσο σας εκνευρίζει όταν τα μήλα παίρνουν καφέ χρώμα από την οξείδωση με τον εξωτερικό αέρα, μαλακώνουν και δεν διατηρούν την αρχική τους φρεσκάδα.
Και όμως η φύση έχει λύση και σε αυτό. Δοκιμάστε να αλείψετε με ένα λεμόνι την επιφάνεια κοπής σας και το μαχαίρι σας. Το λεμόνι θα βοηθήσει τα κομμάτια του μήλου να μην σκουρύνουν και να δείχνουν φρέσκα για περισσότερη ώρα.
Bloggers
01
10