Τηγανιτές πατάτες: Μάθετε πώς να τις κάνετε σούπερ τραγανές!
QUEEN.GR
Ποιος αγαπά τις τηγανιτές πατάτες; Εύκολο, όλος ο πλανήτης. Πόσο μάλλον όταν είναι φρεσκοτηγανισμένες, χρυσαφένιες, αχνιστές και τόσο τραγανές που μπορείς να ακούσεις το «ΧΡΑΤΣ» μέχρι απέναντι. Πώς μπορούμε να τις κάνουμε όμως τόσο κολασμένα τραγανές; Το μυστικό είναι απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε σε παγωμένο νερό μισή ώρα πριν τις ρίξτε στο τηγάνι. Δοκιμάστε το και θα μας ευχαριστείτε.
Bloggers
01
10