Πώς αποστειρώνουμε τα βάζα;
ΙΛΙΑΔΑ ΚΛΑΓΚΟΥ
Για να συντηρηθούν περισσότερο χρόνο τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες σας, καλό είναι να αποστειρώσετε προηγουμένως τα βάζα που θα χρησιμοποιήσετε. Πλύντε τα καλά με ζεστό νερό και γυρίστε τα ανάποδα σε μια πετσέτα. Βάλτε τα σε ένα ταψάκι μαζί με την πετσέτα και στη συνέχεια αφήστε τα στο φούρνο, στους 100 βαθμούς για 15 λεπτά. Γεμίστε τα με το γλυκό ή την μαρμελάδα σας, όσο είναι ακόμα ζεστά, κλείστε τα και αναποδογυρίστε τα. Αφήστε τα μέχρι να κρυώσουν.
Bloggers
01
10