Γεύση βουτύρου στα φαγητά σας χωρίς να ανεβαίνει κατακόρυφα η χοληστερίνη, από τον Curtis Stone

Γεύση βουτύρου στα φαγητά σας χωρίς να ανεβαίνει κατακόρυφα η χοληστερίνη, από τον Curtis Stone

Ο διάσημος αυστραλός τηλεοπτικός chef, μας δίνει ένα έξυπνο γευστικό τρικ για να έχουμε γεύση βουτύρου σε κάθε μας γεύμα. Αντί να κάψετε ή να τσιγαρίσετε τα γεύματα σας - όπως μπριζόλες- με σκέτο βούτυρο, βάλτε ελαιόλαδο και μία κουταλίτσα του γλυκού βούτυρο. Το ελαιόλαδο καίει σε πιο μεγάλη θερμοκρασία και θα αναδείξει την μυρωδιά του βουτύρου πιο γρήγορα και αρκετά έντονα σαν να είχατε βάλει αρκετό βούτυρο.