Οι… Ooey Gooey γλυκές μπάρες του Neil Patrick Harris

Οι… Ooey Gooey γλυκές μπάρες του Neil Patrick Harris

Μπορεί στο How I Met Your Mother, ως Barney, να είναι ο απόλυτος «Καζανόβας», ένας άντρας χωρίς ηθικές αναστολές που στόχος του είναι να μείνει για πάντα εργένης και να «περιποιηθεί» όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί, στην πραγματικότητα, όμως, ο Neil Patrick Harris είναι ένας αξιολάτρευτος πατέρας διδύμων και σύντροφος στη ζωή ενός εξίσου αξιολάτρευτου άντρα. Εκτός αυτού, διαθέτει και εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες, μία εκ των οποίων αποκαλύπτεται παρακάτω, σε αυτή την υπέροχη συνταγή για ένα γλυκό σνακ που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει...

Υλικά
1 συσκευασία μείγμα για κέικ

1/2κ. βούτυρο
4 αυγά
220γρ. τυρί κρέμα
3 3/4κ. ζάχαρη άχνη

1/2κ. χοντροκομμένα καρύδια

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170C.
2. Βουτυρώστε καλά ένα ταψάκι μεσαίου μεγέθους.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε το μείγμα για κέικ, το βούτυρο και τα 2 αυγά και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στο ταψάκι.
4. Σε ένα μεσαίο μπολ, ρίξτε τις 2 1/2κ. ζάχαρη, τα άλλα 2 αυγά και το τυρί κρέμα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
5. Απλώστε προσεκτικά το μείγμα πάνω από το πρώτο στρώμα στο ταψί και πασπαλίστε το στο τέλος με τα καρύδια.
6. Ψήστε το γλυκό για 35 λεπτά και μόλις είναι έτοιμο, αφήστε το να κρυώσει για 5 λεπτά. Πασπαλίστε το με την υπόλοιπη άχνη ζάχαρη και κόψτε το σε τετράγωνες μπάρες.