Μπαχαρικά με ακόμα πιο έντονη μυρωδιά

Μπαχαρικά με ακόμα πιο έντονη μυρωδιά

Για να έχουν τα φαγητά σας ακόμα πιο έντονη την γεύση των μπαχαρικών που βάζετε, φροντίστε κάθε φορά που τσιγαρίζετε κρεμμύδια ή κρέας να βάζετε τα μπαχάρια σας από την αρχή του τσιγαρίσματος. Η γεύση και η μυρωδιά τους θα δραπετεύει αμέσως και η κουζίνα σας θα μοσχομυρίσει. Το ίδιο ισχύει και για το σκόρδο. Φροντίστε να το σοτάρετε πριν το βάλετε στο φαγητό σας, θα μαλακώσει η γεύση του και θα δέσει καλύτερα στο φαγητό σας.