Αμύγδαλα αντί για αλεύρι!

Αμύγδαλα αντί για αλεύρι!

Αντικαταστήστε το αλεύρι με αμύγδαλα

Υποκατάστατα πρώτες ύλες στις οποίες πολλοί άνθρωποι είναι αλεργικοί ή έχουν μορφές δυσανεξίας υπάρχουν αρκετά.

Το αμύγδαλο όμως στη θέση του αλευριού το γνωρίζατε;. Και όμως ισχύει. Σε συνδυασμό με κάποια άλλα υλικά μπορεί να δώσει ένα είδος ζύμης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά βέβαια. Μοιράστε το περίπου σε ίσες δόσεις με αλεύρι, απλώς φροντίστε να έχετε αλέσει πολύ καλά τα αμύγδαλα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή σε όσους είναι δυσανεκτικοί στη γλουτένη.

Συνήθως τα γλυκά, ειδικά τα κέικ, δεν φουσκώνουν τόσο όσο με το αλεύρι, όμως παραμένουν το ίδιο νόστιμα.