Το αγαπημένο φαγητό της Beyonce και πως να το φτιάξετε

Το αγαπημένο φαγητό της Beyonce και πως να το φτιάξετε

Με τη συνταγή της μαμάς της superstar, Tina Knowles.

Η Beyonce σίγουρα αυτή τη στιγμή έχει μια στρατιά από σεφ και μάγειρες στη δούλεψή της και σίγουρα έχει γευτεί κατά καιρούς πολλά και διάφορα εκλεκτά εδέσματα. Κανένα όμως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το αγαπημένο της φαγητό, ακριβώς όπως το φτιάχνει η μαμά της, Tina Knowles. Ποιο είναι αυτό; Πράσινα φασολάκια με πατάτες και μυρωδικά στο τηγάνι. «Είναι το πιο νόστιμο, υπέροχο φαγητό του κόσμου. Και έχει πράσινα φασολάκια, οπότε δε νιώθεις και τόσο ένοχος όταν το τρως. Έχουν τη γεύση μπριζόλας!». Ποιοι είμαστε εμείς, λοιπόν, για να μη πιστέψουμε τη Beyonce; Αν θέλετε να δοκιμάστε αυτή τη καταπληκτική συνταγή, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες παρακάτω:

Υλικά
4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
900γρ. πράσινα φασολάκια, καθαρισμένα (περίπου 8 κούπες)
500γρ. baby πατάτες, ελαφρά βρασμένες και κομμένες στη μέση
1κ.σ. αλάτι
1κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2κ.γ. πιπέρι καγιέν
1/4 κούπα νέρο

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή wok, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό (3-4 λεπτά). Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε τα μέχρι να πάρουν χρυσοκαφέ χρώμα. Ανακατέψτε τα για άλλα 4-5 λεπτά.
2. Προσθέστε τα πράσινα φασολάκια, τις πατάτες, αλατοπιπερώστε, προσθέστε το νερό και μαγειρέψτε τα, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι τα φασολάκια να είναι ελαφρώς τραγανά (4-5 λεπτά).