Η θερμοκρασία δωματίου και το τυρί σας
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Πριν κάνετε ένα πλούσιο φοντύ με διάφορα τυριά, σιγουρευτείτε ότι τα τυριά σας είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα λιώσετε και ότι η φωτιά πρέπει να είναι μέτρια καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας για να λιώσουν σωστά τα τυριά σας χωρίς να διαχωριστούν τα έλαια από τα υγρά. Η θερμοκρασία δωματίου είναι επίσης απαραίτητη και όταν σερβίρετε τα τυριά σας. Τότε θα αναδείξετε σωστά τις γεύσεις του και τις μυρωδιές τους.
Bloggers
01
10